Μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ, μόνο μια ομάδα της Premier League παραμένει αήττητη στο «Tottenham Hotspur Stadium»

Tottenham Hotspur Stadium

i

©Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ, μόνο μια ομάδα της Premier League παραμένει αήττητη στο «Tottenham Hotspur Stadium»

Κώστας Τσιακλής 13:21 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 21.08.2023

Η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έγινε η 24η ομάδα της Premier League που ηττάται στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Η Τότεναμ επικράτησε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έγιναν οι 24οι που φέυγουν ηττημένοι από το «Tottenham Hotspur Stadium» στην Premier League και πλέον μόνο η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στο νέο σπίτι των «Spurs».

Στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League, η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του Σαρ και το αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνεζ. Κάπως έτσι οι «Spurs» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη επί των «κόκκινων διαβόλων» στο «Tottenham Hotspur Stadium». Νωρίτερα είχαν τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν έγινε η 24η ομάδα της Premier League που φεύγει ηττημένη από το νέο γήπεδο της Τότεναμ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του τον Απρίλιο του 2019. Η πρώτη ομάδα που έχασε εκεί ήταν η Κρίσταλ Πάλας, τη μέρα των εγκαινίων. Τότε η Τότεναμ είχε νικήσει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Χιούνγκ Μιν Σον και Κρίστιαν Έρικσεν.

Έκτοτε ηττήθηκαν εκεί οι: Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιτον, Μπέρνλι, Λιντς, Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, Λέστερ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ , Νόριτς, Άστον Βίλα, Γουλβς, Γουέστ Μπρομ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Χάντερσφιλντ Μπρέντφορντ, Μπόρνμουθ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ, Γουότφορντ, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως καταλαμβαίνετε από τη σχετική λίστα λείπει μόνο η Λίβερπουλ που παραμένει αήττητη στο «Tottenham Hotspur Stadium». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε τέσσερις επισκέψεις της εκεί μετράει μια ισοπαλία και τρεις νίκες, με τελευταία την περσινή με 1-2 (με δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ).

Πρόταση της Σίτι σε Ρεν για Ντοκού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:28 - 21.08.2023

Πρόταση της Σίτι σε Ρεν για Ντοκού

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αξιολογήσει τον Τζερεμί Ντοκού ως τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ και κατέθεσαν πρόταση στη Ρεν για την απόκτηση του.

Η Τότεναμ πάντως θα έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το σερί στις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα υποδεχθεί τους «κόκκινους». Αξίζει να σημειωθεί ότι αήττητη είναι και η Λούτον, η οποία όμως εξαιρείται από την κατηγορία αυτή τη στιγμή αφού ακόμα δεν έχει παίξει με την Τότεναμ στην Premier League.