Σαρ και Ντέιβις «καθάρισαν» για την Τότεναμ, 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

©Getty Images

Σαρ και Ντέιβις «καθάρισαν» για την Τότεναμ, 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 21:29 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 19.08.2023

Η Τότεναμ χάρη στα γκολ των Σαρ και Ντέιβις κέρδισε 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με την Μπρέντφορντ, επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και έκανε ποδαρικό στις νίκες στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν, αλλά να μην το κάνουν με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από τη μία κυρίως με τον Ράσφορντ και τον Μπρούνο προσπαθούσαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή, ενώ από την άλλη η ομάδα του Άντζι Ποστέκογλου είχε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία. 

Στο 40ο λεπτό ο Πέδρο Πόρο των «σπιρουνιών» πήρε ωραία πάσα στην άκρη της περιοχής και έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ μπήκε δυνατά και πέτυχε γκολ στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Στο 49' ο Σαρ από κοντινό σημείο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λονδίνου. Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν έκαναν τη μεγάλη ευκαιρία. 

Με ανατροπή πήρε την πρώτη νίκη της η Λίβερπουλ - «Τεσσάρα» της Μπράιτον στην έδρα της Γουλβς
PREMIER LEAGUE

18:57 - 19.08.2023

Με ανατροπή πήρε την πρώτη νίκη της η Λίβερπουλ - «Τεσσάρα» της Μπράιτον στην έδρα της Γουλβς

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε 3-1 την Μπόρνμουθ και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα η Μπράιτον έριξε «τεσσάρα» (1-4) στην έδρα της Γουλβς.

Στο 83ο λεπτό η Τότεναμ «καθάρισε» τους τρεις βαθμούς. Ο Λισάντρο Μαρτίνες στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα μετά από μια σέντρα έβαλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Άντζι Ποστέκογλου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ