Αγανακτισμένος Τεν Χαχ και ανήσυχοι παίκτες: Η ενδεχόμενη επιστροφή του Γκρίνγουντ πυροδοτεί αντιδράσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Αγανακτισμένος Τεν Χαχ και ανήσυχοι παίκτες: Η ενδεχόμενη επιστροφή του Γκρίνγουντ πυροδοτεί αντιδράσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 14:26 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 19.08.2023

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες για βιασμό με αποτέλεσμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του. Κάτι που δεν πέρασε τελικά λόγω των οργισμένων αντιδράσεων.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι αρκετοί υπάλληλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «εξοργισμένοι» με το γεγονός ότι, τις τελευταίες ημέρες, ο σύλλογος έχει εγείρει το ενδεχόμενο επαναφοράς του Μέισον Γκρίνγουντ, αφού ο νεαρός επιθετικός απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες για βιασμό. Σύμφωνα με τον «Guardian», οι υπάλληλοι της ομάδας, νιώθουν «ντροπιασμένοι» από το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μπει σε σκέψεις να δώσουν στον παίκτη μια δεύτερη ευκαιρία.

Επιπλέον, οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με την πιθανή επιστροφή του Άγγλου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ωστόσο, η πλειοψηφία του επιτελείου της αγγλικής ομάδας που συνεργάζεται με την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα είναι υπέρ της επιστροφής του Γκρίνγουντ. Ακόμα και ο Έρικ Τεν Χαχ είναι διστακτικός με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό με τον βρετανικό Τύπο να αναφέρει ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει αγανακτήσει με την κατάσταση του. Κατά συνέπεια, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να πάρουν μία οριστική απόφαση για τον Γκρίνγουντ, αφήνοντάς τον οριστικά εκτός ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκρίνγουντ τέθηκε σε αναστολή πριν από 17 μήνες, αφού συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, κατηγορούμενος για βιασμό. Στο μεταξύ, αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές, με την εισαγγελία να αποσύρει όλες τις κατηγορίες, αλλά ακόμα περιμένει το αποτέλεσμα της εσωτερικής έρευνας που διεξήγαγε ο σύλλογος.