Τεν Χαχ: «Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ ο Μαγκουάιρ»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τεν Χαχ: «Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ ο Μαγκουάιρ»

Κώστας Τσιακλής 16:55 - 18.08.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ κλήθηκε να σχολιάσει το «ναυάγιο» με τη μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ και δήλωσε πως είναι χαρούμενος που έχει στην ομάδα του τον Άγγλο αμυντικό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ παρέμεινε τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαχ κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός. Ο Ολλανδός τεχνικός είπε πως δεν ξέρει τι συνέβη ωστόσο είναι χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και δεν έπαιξε καλά στην πρεμιέρα, πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 επί της Γουλβς και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Παράλληλα οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν να είναι ενεργοί στο μεταγραφικό τους πλάνο όμως αυτό άλλαξε μετά την παραμονή του Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Γουέστ Χαμ έφτασε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό για το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε αφού σύμφωνα με αγγλικά μέσα ο Μαγκουάιρ ζήτησε ένα μεγάλο ποσό αποζημίωσης.

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Τότεναμ (19/08, 19:30) και κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Ολλανδός τεχνικός είπε πως δεν ξέρει τι συνέβη και δεν έγινε η μεταγραφή ωστόσο είναι χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα του.

«Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω. Ο Χάρι είναι παίκτης μας, είμαι χαρούμενος που είναι εδώ, γιατί χρειαζόμαστε μια καλή ομάδα. Έχουμε τέσσερα καλά στόπερ- με τον Λουκ Σο αν τον μετρήσετε, έχουμε πέντε - και τον χρειαζόμαστε γιατί θα παίξουμε 50-60 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, όλοι οι παίκτες είναι διεθνείς, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ ο Χάρι Μαγκουάιρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ.

Για το τι πέριμενει από αυτόν, απάντησε: «Ο Μαγκουάιρ ξέρει τι περιμένω από έναν κεντρικό αμυντικό. Μπορεί να το κάνει. Έχει τις ικανότητες να το κάνει, άρα πρέπει να το δείξει. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, να πειστεί να παίξει αυτόν τον ρόλο. Έχει όλες τις ικανότητες και εξαρτάται από αυτόν όταν έρθει η ώρα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν πάει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League. Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναμένεται να μείνει ξανά στον πάγκο.