Άμεση στροφή σε Μπρέναν Τζόνσον η Τσέλσι (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρέναν Τζόνσον

i

Μπρέναν Τζόνσον / © Photo by Clive Mason/Getty Images/Ideal Images

Άμεση στροφή σε Μπρέναν Τζόνσον η Τσέλσι (vid)

Ορέστης Καδδάς 17:42 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 17.08.2023

Η Τσέλσι είδε τη συμφωνία της με τον Ολίσε να «ναυαγεί» την τελευταία στιγμή και έτσι στρέφεται άμεσα σε νέες λύσεις, με αυτήν του Μπρέναν Τζόνσον της Νότιγχαμ να ξεχωρίζει.

Η Τσέλσι βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάικλ Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά οι συζητήσεις σταμάτησαν απότομα, καθώς η Πάλας απείλησε να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για τον τρόπο που προσέγγισε η ομάδα του Λονδίνου τον 21χρόνο. Έτσι οι «Μπλε» κοιτάνε άμεσα για νέες λύσεις με τον Μπρέναν Τζόνσον της Φόρεστ να είναι από τους βασικούς στόχους.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εκτιμάται ότι θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια για τον επιθετικό της, κάτι το οποίο πάντως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την Τσέλσι εφόσον αποφασίσει να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ο Ουαλός έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι στην Premier League με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας έτσι τα μέγιστα στην παραμονή της Φόρεστ στην κατηγορία. . Ακόμη ήταν στην αποστολή της Ουαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Η Τσέλσι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έχει ήδη φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ τους Καϊσέδο, Ντισασί, Τζάκσον, Ουγκοτσουκβού, Σάντσεθ και Άντζελο. Ενώ με μόνιμη μεταγγραφή έχουν αποχωρήσει οι Χάβερτζ, Μάουντ, Κόβασιτς, Κουλιμπαλί, Μεντί, Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ, Αμπαντού, Καντέ, Αθπιλικουέτα, Ομπαμεγιάνγκ και Μπαμπά. Ακόμα ως δανεικοί έφυγαν οι Κέπα, Φοφανά, Σλόνινα, Κασαντέι και Άντζελο.