Πλήγμα για τη Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε

Κέβιν Ντε Μπρόινε - Γιαν Εμβιλά

i

©Intime

Πλήγμα για τη Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:20 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 15.08.2023

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος του 2023.

Σοκ επικρατεί στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται να μην αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Συγκεκριμένα ο Βέλγος διεθνής αποχώρησε στο πρώτο εικοσάλεπτο από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στη Μπέρνλι, όπου υπέστη βαριά θλάση στον ιγνυακό τένοντα. Κάπως έτσι η απόφαση που πήρε το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι ήταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

«Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την επέμβαση. Το χειρουργείο είναι χειρουργείο. Θα χρειαστεί 3-4 μήνες», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. «Ο τραυματισμός του Κέβιν είναι πλήγμα, μεγάλη απώλεια. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λείψει για πολύ καιρό, είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε εναλλακτικές. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής. 

Θυμίζουμε ότι οι «πολίτες» ξεκίνησαν με νίκη την υπεράσπιση του τίτλου τους στην Premier League αφού επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 της Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί. 

Μάλιστα δημοσιεύματα από το Βέλγιο κάνουν λόγο πως δεν τίθεται θέμα η συμμετοχή του Ντε Μπρόινε στο Euro του 2024 στη Γερμανία και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντομένικο Τεντέσκο.