«Συναγερμός» στη Σίτι με Ντε Μπρόινε- Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

© photo by Michael Regan / Getty Images / Ideal Images

«Συναγερμός» στη Σίτι με Ντε Μπρόινε- Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του

Κώστας Τσιακλής 10:15 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 12.08.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημέρωσε για την κατάσταση του Κέβιν Ντε Μπρόινε που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπέρνλι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν στην Premier League ωστόσο στις τάξεις της επικρατεί ανησυχία λόγω του τραυματισμού του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημέρωσε για την κατάσταση του Βέλγου και ανέφερε ότι θα μείνει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν με νίκη την υπεράσπιση του τίτλου τους στην Premier League αφού επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 της Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί. Η επιτυχία της Σίτι ήρθε ωστόσο και με μια απώλεια αφού ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησε τραυματίας.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και ενημέρωσε για τις πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τον τραυματισμό του Βέλγου. Ο Καταλανός ανέφερε πως το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που αντιμετωπίσε πριν δύο μήνες και αντικαταστάθηκε στον τελικό του Champions League. Ο Γκουαρδιόλα είπε πως πιθανότατα ο Ντε Μπρόινε θα απουσιάζει για μερικές εβδομάδες.

«Είναι πάλι στον οπίσθιο μοιριαίο. Ίδια θέση. Δεν ξέρω [πόσο καιρό θα μείνει εκτός] εξαρτάται από το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά θα είναι μερικές εβδομάδες έξω. Φυσικά, είναι πεσμένος γιατί πάλεψε πολύ. Ένιωθε πολύ καλά και μίλησα μαζί του. Ήθελε να ξεκινήσει. Η ιδέα ήταν να παίξει για 45 λεπτά.

Ίσως ήταν λάθος. Αλλά όταν κάποιος τραυματίζεται μετά από 15-20 λεπτά, δεν πρόκειται για αυτό, είναι για κάτι λάθος. Αν συνέβαινε μετά από 60-65 λεπτά μπορεί να είναι κόπωση του μυός. Πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό και μαζί του. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και σίγουρα θα επιστρέψει.

Τέσσερα λεπτά: Τόσο χρειάστηκε ο Χάαλαντ για να πετύχει το πρώτο γκολ στη φετινή Premier League (vid)
PREMIER LEAGUE

22:20 - 11.08.2023

Τέσσερα λεπτά: Τόσο χρειάστηκε ο Χάαλαντ για να πετύχει το πρώτο γκολ στη φετινή Premier League (vid)

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να καλωσορίσει ιδανικά τους φίλους της Premier League στη νέα σεζόν, αυτός είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο ίδιος το έκανε πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της χρονιάς πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα.

Θυμάμαι ότι μια χρονιά, νομίζω μαζί μου στη δεύτερη σεζόν της Premier League, ήταν τραυματίας για πολύ καιρό. Ξέρει λίγο πώς είναι. Έχασε τον τελικό του Champions League μετά από 25 λεπτά. Ένιωθε πολύ καλά και μίλησα μαζί του και είπε ότι ένιωθε τέλεια. Ήθελε να αρχίσει να παίζει 45 ή 50 λεπτά αυτή ήταν η ιδέα. Δυστυχώς συνέβη και φυσικά είναι απογοητευμένος, αλλά είναι δυνατός και θα επιστρέψει. Επέστρεψε από αυτή τη θέση και θα επιστρέψει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.