Με τρεις σημαντικές απουσίες έρχεται στην Ελλάδα η Σίτι

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

©Intime

Με τρεις σημαντικές απουσίες έρχεται στην Ελλάδα η Σίτι

Κώστας Τσιακλής 18:00 - 14.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την αποστολή της για το ταξίδι στην Αθήνα ενόψει του UEFA Super Cup. Τρεις σημαντικές απουσίες για τους «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την αποστολή της για το ταξίδι στην Αθήνα, όπου θα αγωνιστεί με τη Σεβίλλη στο UEFA Super Cup. Τρεις σημαντικές απουσίες για τους «πολίτες».

Η Ελλάδα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει ένα σπουδαίο αγώνα όπως είναι αυτός του UEFA Super Cup. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επτά φορές νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την αποστολή της για το παιχνίδι και από αυτήν απουσιάζουν τρία σημαντικά ονόματα. Ο λόγος για τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο ματς της Παρασκευής (11/08) κόντρα στη Μπέρνλι ενώ στο ίδιο παιχνίδι φαίνεται να αποκόμισε πρόβλημα και ο Σίλβα. Από την άλλη ο Ρούμπεν Ντίας είχε απουσιάσει και από τον αγώνα απέναντι στους «κλάρετς».

Το φίλαθλο ελληνικό κοινό πάντως θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε δράση τον φοβερό Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά και μεταξύ άλλων τους Ρόδρι, Φιλ Φόντεν, Τζακ Γκρίλις. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα προπονηθεί την Τρίτη (15/08) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αποστολή της Σίτι αποτελείται από τους: Κάιλ Γουόκερ, Κάλβιν Φίλιπς, Τζον Στόουνς, Νέιθαν Άκε, Ματέο Κόβατσιτς, Έρλινγκ Χάλαντ, Τζακ Γκρίλις, Εμερίκ Λαπόρτ, Ρόδρι, Στέφαν Μορένο, Χούλιαν Άλβαρες, Σέρχιο Γκόμες, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Μάνουελ Ακάντζι, Έντερσον, Μάξιμο Περόνε, Σκοτ Κάρσον, Φιλ Φόντεν, Όσκαρ Μπομπ, Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις και Τζέιμς ΜακΆτι.

Ο Λετεξιέ θα είναι ο διαιτητής του UEFA Super Cup

Ο Φρανσουά Λετεξιέ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη για το UEFA Super Cup. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσιρίλ Μουγνιέρ και Μεχντί Ραχμουνί. Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Γάλλος, Ζερόμ Μπρισάρντ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νορβηγός, Έσπεν Εσκάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λετεξιέ παρευρέθηκε και σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος (ξανά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης) αφού ήταν διαιτητής στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί του ΠΑΟΚ (τον περασμένο Απρίλιο) για τα playoff της Super League.