Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Μαυροπάνο για αντί Μαγκουάιρ (vid)

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

© Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images

Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Μαυροπάνο για αντί Μαγκουάιρ (vid)

Ορέστης Καδδάς 13:56 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 16.08.2023

Ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο έχει εκδηλώσει η Γουέστ Χαμ, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόις ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και το τελευταίο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ο Έλληνας διεθνής ο οποίος αγωνίζεται στη Στουτγάρδη θα έβλεπε θετικά την επιστροφή του στην Premier League, καθώς θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα της Άρσεναλ, με τον χρόνο συμμετοχής του όμως να είναι πολύ περιορισμένος.

Η γερμανική ομάδα αγόρασε τον 25χρόνο κεντρικό αμυντικό για 3.2 εκατομμύρια ευρώ το 2022 από την Άρσεναλ και είναι σίγουρα πως εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του το κέρδος της ομάδας της Bundesliga θα είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Η Γουέστ Χαμ φαινόταν να τα είχε βρει σε όλα με τον Χάρι Μακγουάιρ για ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. αλλά η Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να ψάχνει κεντρικό αμυντικό την τελευταία στιγμή και έτσι προτίμησε να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο Έρικ τεν Χαχ, τον υπολογίζει κανονικά, αν και όχι σαν πρώτη επιλογή και γι' αυτό και πήρε την απόφαση να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Ο Μαυροπάνος τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασικός στην ομάδα της Σουηβίας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια έχοντας πετύχει μάλιστα και 2 γκολ. Συνολικά έχει πετύχει 8 γκολ στη Γερμανία. Πλέον είναι βασικός και στην Εθνική μας ομάδα, έχοντας 19 συμμετοχές.