Ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν πάει πουθενά και ανανεώνει (vid)

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν πάει πουθενά και ανανεώνει (vid)

Ορέστης Καδδάς 15:21 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 16.08.2023

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Μπερνάρντο Σίλβα, «ρίχνοντας άκυρο» στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, όπως και οι μισοί ποδοσφαιριστές της Ευρώπης είναι η αλήθεια, έχει δει το όνομά του να συνδέεται με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα με αυτό της Αλ Χιλάλ. Τελικά όμως όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος όχι μόνο δεν θα πάει πουθενά αλλά θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο. Για την ώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και προφανώς εφόσον όλα πάνε καλά για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αυτό θα επεκταθεί μέχρι το 2026. Μάλιστα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Σίλβα θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 29χρόνος ήρθε στο Μάντσεστερ το 2017 έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντας τη χρυσή γενιά της Μονακό για την Premier League.

Από το 2018 πήρε θέση βασικού στο ρόστερ των «Πολιτών» έχοντας κομβικό ρόλο σε όλους τους τίτλους που πήρε η ομάδα του με αποκορύφωμα το τρεμπλ της προηγούμενης σεζόν. Σεζόν κατά την οποία έπαιξε σε 55 παιχνίδια πετυχαίνοντας 7 γκολ και 8 ασίστ.