Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (gallery)

Προπόνηση Μάντσεστερ Σίτι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (gallery)

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:07 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 16.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (15/8), καθώς έπρεπε να ακολουθήσει και η αντίστοιχη της Σεβίλλης με το πρόγραμμα να είναι αρκετά χαλαρό όπως συνηθίζεται.

Αύριο 16 Αυγούστου, όλα τα φώτα των ποδοσφαιρόφιλων κι όχι μόνο θα είναι στραμμένα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο επί ελληνικού εδάφους, το Super Cup. 

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε το πρώτο της Champins League κόντρα στην Ίντερ, ενώ από την άλλη ο σύλλογος της Ισπανίας έκανε το... καθήκον του και πήρε σπίτι του για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του Europa League.

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση ενόψει του σπουδαίου αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είδε από κοντά τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου την Τετάρτη (16/8) θα διεκδικήσουν τον τέταρτό τους τίτλο μέσα σε έξι μήνες. 

Η προπόνηση των «πολιτών» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/8) καθώς έπρεπε να ακολουθήσει και η αντίστοιχη της Σεβίλλη με το πρόγραμμα να είναι αρκετά χαλαρό όπως συνηθίζεται. 

Μεντιλίμπαρ: «Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ακόμα κι αν παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:50 - 15.08.2023

Μεντιλίμπαρ: «Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ακόμα κι αν παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κράτησε αρκετά και μετά την αρχική προθέρμανση είχε κορόιδο και κάποιες ασκήσεις τακτικής.