Μεντιλίμπαρ: «Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ακόμα κι αν παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Getty Images

Μεντιλίμπαρ: «Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ακόμα κι αν παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:50 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 16.08.2023

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αύριο 16 Αυγούστου, όλα τα φώτα των ποδοσφαιρόφιλων κι όχι μόνο θα είναι στραμμένα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο επί ελληνικού εδάφους, το Super Cup. 

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε το πρώτο της Champins League κόντρα στην Ίντερ, ενώ από την άλλη ο σύλλογος της Ισπανίας έκανε το... καθήκον του και πήρε σπίτι του για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του Europa League. 

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τη περασμένη σεζόν κατάφερε να κάνει το τρεμπλ. 

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις ιδέες μας και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ποδόσφαιρο ακόμα κι αν είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η ομάδα που θα επιλέξω δεν θα είναι πολύ διαφορετική από τους τελευταίους αγώνες που παίξαμε το Europa League την περασμένη σεζόν, ακόμα κι αν η Σίτι είναι πολύ διαφορετική, πολύ πιο γρήγορη αντίπαλος από τη Ρόμα», ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ. 

Από τη πλευρά των παικτών ο Νεμάνια Γκούντελι εκπροσώπησε τη Σεβίλλη στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτός ο όμορφος αγώνας. Τα αποτελέσματα εναντίον της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League πέρσι δεν πρέπει να αποτελούν οδηγό. Αυτό είναι μια νέα σεζόν και οι δύο ομάδες έχουν νέους παίκτες».