Ανατροπή! Ο Ολίσε ανανέωσε με την Κρίσταλ Πάλας και η Τσέλσι έμεινε με άδεια χέρια
i

©CrystalPalace

Ανατροπή! Ο Ολίσε ανανέωσε με την Κρίσταλ Πάλας και η Τσέλσι έμεινε με άδεια χέρια

Κώστας Τσιακλής 17:16 - 17.08.2023

Ο Μάικλ Ολίσε ανανέωσε τελικά με την Κρίσταλ Πάλας και έτσι η Τσέλσι δεν θα καταφέρει τελικά να τον αποκτήσει παρά το γεγονός ότι ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στο θέμα με το μέλλον του Μάικλ Ολίσε. Ο νεαρός εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κρίσταλ Πάλας και κάπως έτσι δεν θα μεταγραφεί στην Τσέλσι, η οποία είχε ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Η Τσέλσι έχει πάρει φορά τον τελευταίο καιρό και αγοράζει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες οι «μπλε» απέκτησαν τον Μόισες Καϊσέδο από τη Μπράιτον με περίπου 133 εκατομμύρια ευρώ ενώ «έκλεισαν» και τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλησε να αγοράσει και τον Μάικλ Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας αφού ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί όμως αφού σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «αετοί» αποφάσισαν να κινηθούν νομικά απέναντι στην Τσέλσι, κάτι που έκανε τους «μπλε» να αποχωρήσουν από τις διαπραγματεύσεις. Επιπλέον ο Ολίσε υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.

Την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Στιβ Πάρις, που ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι ο Μάικλ Ολίσε αποφάσισε να δεσμεύσει το μέλλον του στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κρίσταλ Πάλας και σήμερα το απόγευμα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τον σύλλογο».

Από την άλλη ο προπονητής Ρόι Χόντσον συνεχάρη τους ιθύνοντες για την επιτυχία τους και ανέφερε πως η ανανέωση του Ολίσε είναι τα καλύτερο νέο. «Είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ανησυχούσα, είναι πάντα ανησυχητικό όταν ένας σύλλογος του επιπέδου της Τσέλσι ενδιαφέρεται για έναν παίκτη και ο κόσμος του προτείνει ότι μια μεταγραφή εκεί μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα.

Πάντα ήλπιζα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε και ότι ο Μάικλ θα συνειδητοποιούσε ότι σε τόσο νεαρή ηλικία το μέλλον του εδώ είναι πολύ λαμπρό και μπορούμε να τον βοηθήσουμε να ανέβει πολύ γρήγορα σε άλλο επίπεδο.

Είμαι ενθουσιασμένος για τον σύλλογο και πρέπει να συγχαρώ τον Στιβ Πάρις και τον Ντούγκι Φρίντμαν για τη φανταστική δουλειά που έχουν κάνει πείθοντάς τον ότι, παρόλο που υπήρχε πίεση από έξω, «αυτό είναι το μέρος σου και εδώ πιστεύουμε ότι θα προχωρήσεις. με τον σωστό τρόπο και θα αναπτυχθείς με τον σωστό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.