Η Σίτι αποδέχθηκε πρόταση της Αλ Νασρ για Λαπόρτ
i

© Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Η Σίτι αποδέχθηκε πρόταση της Αλ Νασρ για Λαπόρτ

Κώστας Τσιακλής 17:05 - 16.08.2023

Η Αλ Νασρ φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσει ακόμα μια δυνατή μεταγραφή αφού συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αϊμερίκ Λαπόρτ.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει κοντά σε ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Αϊμερίκ Λαπόρτ, την οποία και αποδέχθηκαν οι «πολίτες».

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας μοιάζουν να είναι ασταμάτητες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αφού αγοράζουν τον ένα παίκτη μετά τον άλλο. Από αυτόν τον χορό δεν θα μπορούσε να έλειπε η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Νασρ έβγαλε από τα ταμεία της 77 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε στο δυναμικό της τους Σάντιο Μανέ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Σέκο Φοφανά και Άλεξ Τέλες. Πλέον η ομάδα του Ρονάλντο ετοιμάζεται για μια νέα δυνατή κίνηση αποκτώντας και τον Αϊμερίκ Λαπόρτ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία δέχτηκαν οι «πολίτες». Όπως αναφέρεται ο Λαπόρτ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να μεταγραφεί εκεί αφού ο χρόνος του στη Σίτι έχει μειωθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να έχει μόλις 12 συμμετοχές στην περσινή Premier League.

Επιπλέον ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είδε την ομάδα του να προσθέτει στο δυναμικό της ακόμα έναν σέντερ μπακ, τον Γίοσκο Γκβάρντιολ, για τον οποίο πλήρωσε στη Λειψία 90 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λαπόρτ πάντως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Σίτι στην Αθήνα για τον αγώνα του σούπερ καπ Ευρώπης με τη Σεβίλλη (16/08).

Ο Λαπόρτ βρίσκεται στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 65 εκατομμύρια ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με τους «σίτιζεν» ο 29χρονος έφτασε τις 180 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 12 γκολ και τέσσερις ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει με το σύλλογο 14 τίτλους, με αποκορύφωμα το τρεμπλ την περασμένη σεζόν.