Το τατουάζ του Ράγια που φέρνει άσχημες μνήμες στην Άρσεναλ

Νταβίντ Ράγια

i

©Arsenal

Το τατουάζ του Ράγια που φέρνει άσχημες μνήμες στην Άρσεναλ

Δημήτρης Χούπης 11:35 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 16.08.2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια έχει στο λαιμό του ένα τατουάζ, το οποίο φέρνει άσχημες αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας.

Η Άρσεναλ μετά την αποχώρηση του Ματ Τέρνερ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, προχώρησε στον δανεισμό του Νταβίντ Ράγια από την Μπρέντφορντ. Οι «κανονιέρηδες» απέκτησαν τον Ισπανό τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού, έχοντας και οψιόν αγοράς τριάντα εκατομμυρίων λιρών

Κάπως έτσι ο Άαρον Ράμσντεϊλ αποκτά περισσότερο ανταγωνισμό, ωστόσο δύσκολα φαίνεται ότι μπορεί να χάσει τη φανέλα του βασικού. Την ίδια ώρα ο Ράγια έγινε η τέταρτη μεταγραφή της Άρσεναλ, μετά τον Ντέκλαν Ράις, τον Κάι Χάβετς και τον Γιούριεν Τίμπερ

Ο Ράμσντεϊλ λοιπόν αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες των οπαδών, ειδικά μετά την περσινή καταπληκτική χρονιά που έκανε. Ωστόσο η άφιξη του Ισπανού έγινε δεκτή με χαρά από τον κόσμο των «κανονιέρηδων». 

Τιμωρία για τους διαιτητές του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς για τον μη καταλογισμό πέναλτι
PREMIER LEAGUE

19:51 - 15.08.2023

Τιμωρία για τους διαιτητές του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς για τον μη καταλογισμό πέναλτι

Τόσο ο διαιτητής όσο και οι υπεύθυνοι του VAR της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική, καθώς δεν καταλόγισαν καθαρή παράβαση πέναλτι υπέρ των «Λύκων».

Αυτό που μπορεί να μην είδαν ή να είδαν και να μην σχολίασαν (όχι ακόμα τουλάχιστον) οι φίλοι της Άρσεναλ είναι το τατουάζ του Ράγια. Ένα τατουάζ που μόνο καλές μνήμες δεν φέρνει στη λονδρέζικη ομάδα. Ο Ισπανός έχει «χτυπήσει» στον λαιμό του μια ημερομηνία, 13-08-21. Μια ημερομηνία που γι' αυτόν είναι αξέχαστη, αφού τότε έκανε το ντεμπούτου του στην Premier League με την Μπρέντφορντ. 

Παρόλα αυτά όμως εκείνη την ημέρα οι «μέλισσες» είχαν επικρατήσει της Άρσεναλ (της νυν ομάδας του) με 2-0 χάρη στο γκολ ενός πρώην «ερυθρόλευκου», του Σέρχι Κανός, αλλά και του Κρίστιαν Νόργκααρντ. Για τον διεθνή τερματοφύλακα ήταν μια μέρα που δεν θα τη ξεχάσει ποτέ, αφού είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του, αλλά για τους «κανονιέρηδες» ήταν μια ημερομηνία που μάλλον δεν θέλουν να θυμούνται.