«Πλήγμα» στην Άρσεναλ με Τίμπερ - Ο Ολλανδός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα

Γιούριεν Τίμπερ

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

«Πλήγμα» στην Άρσεναλ με Τίμπερ - Ο Ολλανδός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα

Κώστας Τσιακλής 18:06 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 16.08.2023

Ο Γιούριεν Τίμπερ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Νέο «πλήγμα» στην Άρσεναλ πριν καν ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν. Οι «κανονιέρηδες» θα στερηθούν για αρκετό καιρό τις υπηρεσίες του Γιούριεν Τίμπερ που υπέστη ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League με τη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ ωστόσο τα νέα που βγαίνουν ξανά από το στρατόπεδο των Λονδρέζων δεν είναι καλά. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και έτσι οι «κανονιέρηδες» θα στερηθούν για αρκετό καιρό της υπηρεσίες του Γιούριεν Τίμπερ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έπεσε μόνος του στο χορτάρι του «ΈμιρεΪτς» και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά εξ αρχής και τελικά η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι ο Τίμπερ υπέστη ρήξη χιαστού. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για το χρόνο απουσίας του ωστόσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Τίμπερ με τη φανέλα της Άρσεναλ αφού είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιούλιο με 40 εκατομμύρια ευρώ από τον Άγιαξ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πιτς με πρόβλημα στο γόνατο βρίσκεται για μερικές εβδομάδες και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ αναφέρει τα εξής: «Μετά από λεπτομερείς εκτιμήσεις με ειδικούς συμβούλους από το Σάββατο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γιούριεν Τίμπερ υπέστη τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο στο δεξί του γόνατο. Ο Γιούριεν θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες και θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα.

Η υποστήριξη και η τεχνογνωσία από την ιατρική μας ομάδα και όλους στο σύλλογο θα επικεντρωθούν τώρα στο πρόγραμμα αποκατάστασης του Γιούριεν, για να διασφαλιστεί ότι θα αναρρώσει καλά και θα επιστρέψει στο παιχνίδι το συντομότερο δυνατό».

Ο Τίμπερ κοινοποίησε την είδηση και αυτός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας: «Συντετριμμένος μοιράζομαι ότι ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αναμενόταν. Ειδικά μετά τη θερμή υποδοχή που έλαβα, ήθελα να σας το ανταποδώσω στο γήπεδο, κάτι που δεν θα είναι δυνατό για την επόμενη περίοδο. Ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου».