Στην τελική ευθεία του Μαυροπάνου στην Γουέστ Χαμ

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©Intime

Στην τελική ευθεία του Μαυροπάνου στην Γουέστ Χαμ

Κώστας Τόπας 08:14 - 18.08.2023

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Premier League. Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον όμαδων του εξωτερικού. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του έχει συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι και τις Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ. Νέο δημοσίευμα όμως από την Αγγλία έρχεται να βάλει στο κόλπο της διεκδίκησης του ακόμα μία ομάδα της Premier League.

Ο λόγος για την Γουέστ Χαμ, η οποία αναμένεται να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στη Στουτγκάρδη για να κάνει δικό της τον Μαυροπάνο, με την γερμανική ομάδα να είναι έτοιμη να αποδεχθεί την πρόταση των Άγγλων.

Οπως αναφέρει μάλιστα ο έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο «ο Κωσταντίνος Μαυροπάνος ήταν κοντά στη μετακόμιση της Serie A την περασμένη εβδομάδα, αλλά η Γουέστ Χαμ οδηγεί τώρα την κούρσα για την απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις που προχωρούν με τη Στουτγάρδη και ιταλικούς συλλόγους πιστεύουν επίσης ότι ο Ντίνος θα ενταχθεί στη Γουέστ Χαμ». Μάλιστα, ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα ενταχθεί στα «σφυριά» μετά το «ναυάγιο» με τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Μαυροπάνος μετράει 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.