Ο Γουόρντ Πράους ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Χαμ και «απειλεί» ξανά το ρεκόρ του Μπέκαμ

Τζέιμς Γουόρντ Πράους

i

©WestHamUnited

Ο Γουόρντ Πράους ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Χαμ και «απειλεί» ξανά το ρεκόρ του Μπέκαμ

Κώστας Τσιακλής 19:39 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 14.08.2023

Ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους είναι και επίσημα παίκτης της Γουέστ Χαμ και η επιστροφή του στην Premier League θα πρέπει να ανησυχεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Η Γουέστ Χαμ έψαχνε για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Γουόρντ Πράους από τη Σαουθάμπτον. Πλέον αυτή η εξέλιξη θα πρέπει να ανησυχήσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σχετικά με ένα ρεκόρ που κατέχει.

Η Γουέστ Χαμ γέμισε τον τραπεζικό της λογαριασμό αφού πούλησε τον Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ για ένα ποσό της τάξης των 116,6 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς τα οποιαδήποτε μπόνους θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το κόστος της μεταγραφής.

Τα «σφυριά» έψαχναν για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και μετά τον Έντσον Άλβαρες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Τζέιμς Γουόρντ Πράους από τη Σαουθάμπτον. Η Γουέστ Χαμ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πρώην αρχηγού των «αγίων» χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Γουόρντ Πράους θα έχει ισχύ μέχρι το 2027.

Το ρεκόρ του Μπέκαμ που απειλείται από τον «εκτελεστή» Γουόρντ Πράους

Ο Γουόρντ Πράους λοιπόν επιστρέφει στην Premier League μετά τον υποβιβασμό τον περασμένο Μάιο και είναι κοντά στο να σπάσει ένα απίστευτο ρεκόρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην Premier League με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (18). Ο Γουόρντ Πράους βρίσκεται πίσω του μόλις για ένα τέρμα και θα έχει την ευκαιρία αρχικά να τον ισοφαρίσει και στη συνέχεια να τον ξεπεράσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο Μπέκαμ ήταν το είδωλο του.

Οι ύμνοι του Γκουαρδιόλα

Πριν από ένα παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε αποθεώσει τον Άγγλο μέσο χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο εκτελεστή που έχει δει. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Συμφώνησε με Σαουθάμπτον για Λάβια η Λίβερπουλ - Οι «κόκκινοι» πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην επιλέξει την Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

15:45 - 14.08.2023

Συμφώνησε με Σαουθάμπτον για Λάβια η Λίβερπουλ - Οι «κόκκινοι» πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην επιλέξει την Τσέλσι

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια ωστόσο οι «κόκκινοι» θα πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην πάει στην Τσέλσι όπως ο Μόισες Καϊσέδο.

«Η Σαουθάμπτον έχει τον καλύτερο εκτελεστή φάουλ που έχω δει ποτέ, ή τουλάχιστον είναι στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο καλός, ίσως μας λείπει λίγο αυτή η ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή. Ένας τύπος που προσαρμόζεται στην ίδια θέση, είναι ομαδικός, έχει εξαιρετική ποιότητα χωρίς μπάλα, με την μπάλα, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Τα φάουλ και τα κόρνερ είναι εξαιρετικά. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή».