Συμφώνησε με Σαουθάμπτον για Λάβια η Λίβερπουλ - Οι «κόκκινοι» πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην επιλέξει την Τσέλσι

Ρομέο Λάβια

i

©PrtScr

Συμφώνησε με Σαουθάμπτον για Λάβια η Λίβερπουλ - Οι «κόκκινοι» πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην επιλέξει την Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής 15:45 - 14.08.2023

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια ωστόσο οι «κόκκινοι» θα πρέπει να πείσουν τον παίκτη να μην πάει στην Τσέλσι όπως ο Μόισες Καϊσέδο.

Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια. Παρά το γεγονός αυτό υπάρχουν φόβοι στους «κόκκινους» ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιλέξει την Τσέλσι όπως ακριβώς έκανε και ο Μόισες Καϊσέδο.

Τσέλσι και Λίβερπουλ συγκρούστηκαν στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Η μάχη των δύο πλευρών όμως δεν μένει μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αφού «κονταροχτυπιούνται» και στο μεταγραφικό παζάρι.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε ένα απίθανο θρίλερ με την περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο. Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Μπράιτον για ένα ποσό της τάξης των 128 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο ο παίκτης προτίμησε να μετακινηθεί στην Τσέλσι, η οποία στη συνέχεια πλήρωσε στους «γλάρους» περίπου 133 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον το μέτωπο που είναι ανοικτό είναι αυτό του Ρομέο Λάβια. Η Τσέλσι πριν την αγορά του Καϊσέδο, κατέθεσε πρόταση της Σαουθάμπτον ύψους 56 εκατομμυρίων ευρώ. Τη Δευτέρα (14/08) η Λίβερπουλ που ψάχνει απεγνωσμένα για αμυντικό χαφ, προσπέρασε την προσφορά των «μπλε» και συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Με Ποτσετίνο στο τιμόνι η Τσέλσι έχει πλάνο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία
PREMIER LEAGUE

10:40 - 14.08.2023

Με Ποτσετίνο στο τιμόνι η Τσέλσι έχει πλάνο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία

Μπορεί η πρεμιέρα της Τσέλσι απέναντι στη Λίβερπουλ να μην ήταν νικηφόρα, ωστόσο τα οφέλη για τους μπλε ήταν πολλαπλά και με... κανονικό προπονητή στον πάγκο μπορούν να ελπίζουν ξανά.

Σύμφωνα λοιπόν με την Guardian οι «κόκκινοι» πήραν το πράσινο φως από τη Σαουθάμπτον ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να δώσει την έγκριση του και ο ίδιος ο Λάβια. Όπως αναφέρεται υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 19χρονος άσος προτιμάει να πάει και αυτός στην Τσέλσι και έτσι η Λίβερπουλ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τον πείσει να μεταγραφεί στο «Άνφιλντ».

Ο Λάβια βρίσκεται στη Σαουθάμπτον μόλις από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και είχε αποκτηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι με περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές με τη φανέλα των «Αγίων» και είχε απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ. Μάλιστα το μοναδικό του γκολ ήρθε στη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι σε παιχνίδι της Premier League.