Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Κέπα

Κέπα

i

© PrtScr

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Κέπα

Ο Κέπα είναι με κάθε επισημότητα αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κουρτουά τη φετινή σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κουρτουά, η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε... αστραπιαία για την αντικατάστασή του!

Με ανακοίνωσή τους, οι «μερένγκες» γνωστοποίησαν την απόκτηση του Κέπα από την Τσέλσι, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να φτάνει στη Μαδρίτη για μία... ειδική αποστολή. Συγκεκριμένα, ο Βάσκος τερματοφύλακας επέστρεψε και τυπικά στην Ισπανία μετά από πέντε χρόνια για λογαριασμό της «Βασίλισσας» για να πάρει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, μέχρι να επιστρέψει ο Κουρτουά.

Ο Κέπα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ έως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού, η οποία δεν περιλαμβάνει οψιόν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να επιστρέψει στους «Μπλε» το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμβόλαιο ως το 2025.

Ο Κέπα βρίσκεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 80 εκατομμύρια ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με τους «μπλε» κατέγραψε μέχρι τώρα 163 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 59 ανέπαφες εστίες. Κατέκτησε επίσης και τέσσερις τίτλους.

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρεμιέρα με το... δεξί στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, ωστόσο ο τραυματισμός του Μιλιτάο επισκίασε τη χαρά της νίκης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τους φόβους που υπήρχαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη χιαστού.

Εκτός από τον Μιλιτάο ωστόσο, την αθλητική επικαιρότητα είχε απασχολήσει πριν μερικές μέρες ο εξαιρετικά άτυχος Κουρτουά. «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας, Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη έφερε τους Μαδριλένους σε δύσκολη θέση αφού θα έπρεπε είτε να στηριχθούν στα χέρια του Αντρίι Λούνιν είτε να ψάξουν για νέο γκολκίπερ. Τελικά επέλεξαν το δεύτερο, με τον Κέπα να γίνεται κάτοικος Μαδρίτης.