Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Υπέστη ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Έντερ Μιλιτάο - Ροντρίγκο

i

© photo by Quality Sport Images / Getty Images / Ideal Images

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Υπέστη ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Κώστας Τσιακλής 15:27 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 13.08.2023

Τρομερή ατυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού μετά τον Τιμπό Κουρτουά εκτός με ρήξη χιαστού θα μείνει και ο Έντερ Μιλιτάο.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού ο Έντερ Μιλιτάο υπέστη ρήξη χιαστού. Πλέον ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις των «Μερένγκες» για τουλάχιστον έξι μήνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρεμιέρα με το... δεξί στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, ωστόσο ο τραυματισμός του Μιλιτάο επισκίασε τη χαρά της νίκης. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στο γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρίζει άσχημα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και στη θέση του να περάσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τους φόβους που υπήρχαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη χιαστού.

Εκτός δράσης με ρήξη χιαστού και ο Κουρτουά

Η φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει με τον πιο ιδανικό τρόπο, σε ότι αφορά τους τραυματισμούς. Εκτός από τον Μιλιτάο, την αθλητική επικαιρότητα είχε απασχολήσει πριν μερικές μέρες ο εξαιρετικά άτυχος Κουρτουά. «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας, Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη έφερε τους Μαδριλένους σε δύσκολη θέση αφού θα έπρεπε είτε να στηριχθούν στα χέρια του Αντρίι Λούνιν είτε να ψάξουν για νέο γκολκίπερ. Τελικά επέλεξαν το δεύτερο ωστόσο δεν θα βγάλουν ούτε ευρώ από την τσέπη τους.

Αυτό γιατί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Κέπα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο δανεισμός θα έχει διάρκεια ενός έτους και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός είπε το ναι στη Ρεάλ ενώ τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις και με τη Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο στη συμφωνία δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι έχει αγοράσει τον Ρόμπερτ Σάντσεθ με 23 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπράιτον. Ο Ισπανός θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία των «μπλε» τη φετινή αγωνιστική περίοδο.