Δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέπα

Κέπα

i

©Intime

Δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέπα

Κώστας Τσιακλής 12:22 - 13.08.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει τον Κέπα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αναγκασμένη να βγει στο μεταγραφικό παζάρι και να ψάξει για νέο τερματοφύλακα. Οι «μερένγκες» λοιπόν θα αποκτήσουν τον Κέπα από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ακόμα δεν μπήκαμε βαθιά μέσα στη σεζόν και τα προβλήματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν. Ο Τιμπό Κουρτουά τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, παθαίνοντας ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν ίσως και όλη τη χρονιά.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας, Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ήταν η ανακοίνωση της Ρεάλ.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη έφερε τους Μαδριλένους σε δύσκολη θέση αφού θα έπρεπε είτε να στηριχθούν στα χέρια του Αντρίι Λούνιν είτε να ψάξουν για νέο γκολκίπερ. Τελικά επέλεξαν το δεύτερο ωστόσο δεν θα βγάλουν ούτε ευρώ από την τσέπη τους.

Αυτό γιατί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Κέπα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο δανεισμός θα έχει διάρκεια ενός έτους και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός είπε το ναι στη Ρεάλ ενώ τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις και με τη Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο στη συμφωνία δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι έχει αγοράσει τον Ρόμπερτ Σάντσεθ με 23 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπράιτον. Ο Ισπανός θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία των «μπλε» τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!
LA LIGA

10:44 - 13.08.2023

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο στην χθεσινή πρεμιέρα (12/8) της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2), έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας», καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι θετικές.

Ο Κέπα βρίσκεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 80 εκατομμύρια ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με τους «μπλε» κατέγραψε μέχρι τώρα 163 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 59 ανέπαφες εστίες. Κατέκτησε επίσης και τέσσερις τίτλους.