Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Έντερ Μιλιτάο

i

© photo by NurPhoto / Getty Images / Ideal Images

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο στην χθεσινή πρεμιέρα (12/8) της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2), έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας», καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι θετικές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρεμιέρα με το... δεξί στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, ωστόσο ο τραυματισμός του Μιλιτάο επισκίασε τη χαρά της νίκης. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στο γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρίζει άσχημα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και στη θέση του να περάσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού! Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, μετά κι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα κληθεί να κάνει ο Βραζιλιάνος. «Δεν φαίνεται καλά. Ανησυχούμε και δεν αποκλείουμε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι μετά το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαδριλένοι ήταν κάπως «μουδιασμένοι» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και παρότι είχαν τη διάθεση να βάλουν την μπάλα κάτω και να προκαλέσουν πρόβλημα στους αντιπάλους τους, αντιμετώπιζαν σοβαρό ζήτημα στο κομμάτι της δημιουργίας, ενώ υπήρχε αρκετή ένταση, αλλά και νευρικότητα και από τις δύο πλευρές. 

Στην πρώτη της καλή στιγμή όμως, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 28ο λεπτό ο Καρβαχάλ παρότι ήταν πεσμένος στο έδαφος «έστρωσε» στον Ροντρίγκο, που με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιoxή έκανε το 0-1. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στους «μερένγκες».

Και ενώ δεν πέρασε καλά καλά ούτε 10λεπτο, η Ρεάλ βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 36ο λεπτό ο Ντέιβιντ Αλάμπα βρήκε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με μια εκτέλεση κόρνερ και το νέο «διαμάντι» της Βασίλισσας με ένα απίθανο σκαστό σουτ έγραψε το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στάθηκε άτυχος ο Κουρτουά: Έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει μεγάλο μέρος της σεζόν

Η φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει με τον πιο ιδανικό τρόπο, σε ότι αφορά τους τραυματισμούς. Εκτός από τον Μιλιτάο, την αθλητική επικαιρότητα είχε απασχολήσει πριν μερικές μέρες ο εξαιρετικά άτυχος Κουρτουά. «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας, Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ.