Η πρώτη ανάρτηση του Κουρτουά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!
i

©printscreen/instagram,@thibautcoyrtois

Η πρώτη ανάρτηση του Κουρτουά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Μαρία Δαλιάνη • 10:39 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Την πρώτη φωτογραφία μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην χθεσινή (10/08) προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανήρτησε ο Τιμπό Κουρτουά στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Τα προβλήματα ήδη ξεκίνησαν για την Ρεάλ Μαδρίτης πριν καν αρχίζει η σεζόν με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά να αναγκάζει την «βασίλισσα» να βγει στην αγορά για τερματοφύλακα. Πρώτος στη θέση των υποψηφίων βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας στάθηκε άτυχος καθώς, στην χθεσινή προπόνηση (10/08) των «Μαδριλένων» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι και όπως φαίνεται θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν ίσως και ολόκληρη την χρονιά. Ο Βέλγος διεθνής αφού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου θέλησε να ενημερώσει τους φανς του με μία φωτογραφία του με δεμένο πόδι στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι όλα πήγαν καλά  και θέλησε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση διαβεβαιώνοντας τους ότι σύντομα θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Ποτέ δεν περιμένεις να περάσεις κάτι τέτοιο αλλά τώρα είναι η ώρα να το αποδεχτείς και να κάνεις τα πάντα για να το ξεπεράσεις και να επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για την ενέργεια, την αγάπη και την ενθάρρυνση, σας διαβεβαιώνω ότι με παρακινεί να αναρρώσω το συντομότερο δυνατό.» έγραψε στην λεζάντα ενώ νυν και πρώην συμπαίκτες του έσπευσαν του ευχηθούν περαστικά.

Ο Κουρτουά ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες ήταν το στήριγμα των «Μαδριλένων» την περσινή σεζόν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που δεν είχε υποστεί μέχρι στιγμής στην καριέρα του σοβαρό τραυματισμό και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια σε LaLiga, Champions League και Copa del Rey.