Ντε Γιόνγκ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα των ονείρων μου και θέλω να είμαι εδώ όλη μου τη ζωή»

Ντε Γιόνγκ

i

©PrtScr

Ντε Γιόνγκ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα των ονείρων μου και θέλω να είμαι εδώ όλη μου τη ζωή»

Κώστας Τσιακλής 11:48 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 13.08.2023

Ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ παραχώρησε δηλώσεις και είπε πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα των ονείρων του και θέλει να μείνει εκεί για όλη του τη ζωή.

Ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και είπε μεταξύ άλλων πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα των ονείρων του και θέλει να είναι εκεί για όλα του τη ζωή. Επίσης μίλησε για τη στιγμή που ήταν προς πώληση, τον ορισμό του ως ένας από τους αρχηγούς και για τις δυσκολότερες ήττες του.

Αρχικά ο Ολλανδός μέσος μίλησε για το καλοκαίρι που η Μπαρτσελόνα τον έθεσε προς πώληση και είπε πως δεν ήθελε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Οικονομικά, η Μπάρτσα δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της και θα μπορούσαν να πάρουν πολλά χρήματα για μένα. Ίσως ο σύλλογος θεώρησε ότι ήταν καλό να με πουλήσει και να έχει αυτά τα χρήματα. Αλλά δεν ήθελα να φύγω, ήταν πάντα ξεκάθαρο για μένα. Δεν το ήθελα. Γι' αυτό ήμουν πολύ ήρεμος, το είχα αποφασίσει».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το λόγο για τον οποίο συνέχισε στους «μπλαουγκράνα» και απάντησε πως είναι η ομάδα των ονείρων του. «Πάντα ήθελα να είμαι στην Μπάρτσα. Αυτά τα πρώτα χρόνια δεν είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε πήγαμε μακριά στο Champions League. Είχα κερδίσει μόνο ένα Copa del Rey. Για να πετύχω στη Μπάρτσα μου είχαν απομείνει πολλά και είδα επίσης ότι η ομάδα βελτιωνόταν εκείνο το καλοκαίρι.

Έφτασαν παίκτες υψηλού επιπέδου και γι' αυτό ήθελα να συνεχίσω. Είναι η ομάδα των ονείρων μου και θέλω να είμαι εδώ όλη μου τη ζωή. Δεν ήθελα να φύγω ξαφνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον ο Ντε Γιόνγκ είναι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και εξέφρασε την περηφάνια του για αυτό το γεγονός. «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στους αρχηγούς. Ήταν πάντα ένα όνειρο να παίξω εδώ. Και το να είσαι ανάμεσα στους αρχηγούς όταν έρχεσαι από την Ολλανδία, (να μην είσαι από την Ισπανία ή την Καταλονία), είναι μεγάλη τιμή».

Τέλος ρωτήθηκε για το ποια είναι η χειρότερη του ήττα με τη Μπαρτσελόνα και είπε πως είναι το 2-8 από τη Μπάγερν Μονάχου. Επιπλέον ανέλυσε ακόμα δύο ήττες που τον έκαναν να νιώσει άσχημα. «Το 2-8… Είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Εκείνη η μέρα στη Μπάρτσα ήταν, δεν ξέρω αν ήταν η χειρότερη μέρα, αλλά ντρέπεσαι πολύ. Κανένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο δεν μπορεί να χάσει 2-8 σε προημιτελικό Champions League. Αλλά στους αγώνες Άγιαξ-Τότεναμ του 2019 και Ολλανδία-Αργεντινή του Μουντιάλ στο Κατάρ στα πέναλτι, έμεινα πιο απογοητευμένος.

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!
LA LIGA

10:44 - 13.08.2023

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» κόκκινο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κουρτουά φόβοι για ρήξη χιαστού και ο Μιλιτάο!

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο στην χθεσινή πρεμιέρα (12/8) της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2), έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας», καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι θετικές.

Αυτές οι ήττες ήταν πιο ξαφνικές επειδή δεν τις περίμενες. Γ….ε περισσότερο. Στο παιχνίδι με τη Μπάγερν στη Λισαβόνα, από την άλλη, ήξερες ήδη ότι αποκλείστηκες. Το 2-8 σε κάνει να ντρέπεσαι περισσότερο. Σκέφτεσαι, "πώς μπορέσαμε να το επιτρέψουμε αυτό;" Αν και ήξερες ήδη ότι ήταν πολύ ανώτεροι».