Ρόι Κιν για την αντίδραση Σαλάχ: «Κάτσε κάτω και σκάσε!»

Η αντίδραση του Σαλάχ

i

© PrtScr

Ρόι Κιν για την αντίδραση Σαλάχ: «Κάτσε κάτω και σκάσε!»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φάνηκε να μην παίρνει ψύχραιμα την αλλαγή του κόντρα στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα ο Ρόι Κιν να σχολιάσει τα νεύρα του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με τον γνωστό καυστικό του τρόπο.

Στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για την πρεμιέρα της Premier League, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1) σε ένα ματς που τα είχε... όλα. Αυτό που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του ματς ήταν τα νεύρα και η ένταση, καθώς το αποτέλεσμα δεν βόλευε κανέναν από τους δύο, οι οποίοι ήθελαν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και όχι για αγωνιστικό λόγο ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εμφανώς εκνευρισμένος με την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να τον αντικαταστήσει κι όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το γεγονός ο Ρόι Κιν. 

Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του Sky Sports τα... έχωσε στον Σαλάχ, καθώς σχολίασε με τον δικό του καυστικό τρόπο την αντίδρασή του. «Κάτσε κάτω και σκάσε. Πρέπει να το αποδεχθείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ματς που τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά εκατέρωθεν, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που άρχισε καλύτερα και έδειχνε πιο κοντά στο γκολ σε σχέση με την Τσέλσι που ήταν φανερό ότι ψαχνόταν. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ, ξεδιπλώνοντας μια περίφημη ομαδική ενέργεια. 

Συγκεκριμένα, στο 18’ σε ένα πολύ γρήγορο τζανσίσιον από την άμυνα στην επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ και με μια περίφημη σέντρα βρήκε τον Λουίς Ντίαζ που πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα. Μάλιστα, η Λίβερπουλ μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Σαλάχ, όμως, το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ, αφού η φάση είχε αρχίσει από οφσάιντ. 

Η Τσέλσι άρχισε σιγά – σιγά να βγαίνει από το καβούκι της, έφερνε απειλές στην αντίπαλη περιοχή και σε μία από αυτές ο Ντισασί από φάση διαρκείας, νίκησε τον Άλισον και έγραψε το 1-1, με την ασίστ να πιστώνεται στον Τσίλγουελ. Από εκεί και πέρα, και η Τσέλσι σκόραρε, αλλά ομοίως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ και στο 90’+3’ σημειώθηκε μία από τις κορυφαίες του παιχνιδιού. 

Επίσημο: Το ποδόσφαιρο ξέφυγε – Ποιος είναι αυτός ο Μόισες Καϊσέδο που κόστισε στην Τσέλσι 133 εκατ. ευρώ!
PREMIER LEAGUE

09:12 - 14.08.2023

Επίσημο: Το ποδόσφαιρο ξέφυγε – Ποιος είναι αυτός ο Μόισες Καϊσέδο που κόστισε στην Τσέλσι 133 εκατ. ευρώ!

Μετά το «ναυάγιο» με τη Λίβερπουλ, ο Μόισες Καϊσέδο έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για μία μεταγραφή η οποία θα αποτελέσει ρεκόρ στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μούντρικ βρέθηκε απέναντι στον Άλισον, αλλά αντί να πλασάρει θέλησε να τον ξεπεράσει και τελικά η φάση δεν τελείωσε ποτέ, με την Τσέλσι να χάνει την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο.