Η Νότιγχαμ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με γκολ στο φινάλε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League

Αβονίγι

i

©Photo by Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

Η Νότιγχαμ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με γκολ στο φινάλε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League

Κώστας Τσιακλής 23:45 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 03:29 - 19.08.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League αφού επικράτησε με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Χρυσή αλλαγή αποδέιχθηκε για την ομάδα του ο Κρις Γουντ που σκόραρε στο 89' της αναμέτρησης. 

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν και γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 3' ο Σερτζ Οριέ σέντραρε από δεξιά και ο Αβονίγι με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε ήδη το δεύτερο του φετινό γκολ αφού είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Άρσεναλ. Μάλιστα ο Αβονίγι τρέχει ένα σερί με γκολ σε έξι σερί ματς της Premier League και είναι ο πρώτος από την πατρίδα του που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο 8' όμως ο Ματ Τέρνερ απέκρουσε την κεφαλιά του Ανέλ Αχμέντχοτζιτς. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξαν άλλες μεγάλες ευκαιρίες και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με γκολ, μόνο που αυτή τη φορά ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν στο 48' ο Γκουστάβο Χάμερ που σκόραρε με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα οι «λεπίδες» είχαν την ευκαιρία να γυρίσουν το ματς όμως το σουτ του Βίνι Σόουζα έφυγε άουτ.

Στο 79' η Σέφιλντ άγγιξε ξανά το γκολ όμως ο Τέρνερ απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μπένι Τραορέ. Στο τέλος η Νότιγχαμ τιμώρησε την αντίπαλο της για τις χαμένες ευκαιρίες και με γκολ του Κρις Γουντ στο 89' έκανε το 2-1 και πήρε τη νίκη. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Στιβ Κούπερ που ανέβηκε προσωρινά στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ