Διερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό ο Πακετά

Λουκάς Πακετά

i

©Intime

Διερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό ο Πακετά

Κώστας Τσιακλής 20:55 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 18.08.2023

Ο Λούκας Πακετά διερευνάται από την Αγγλική Ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που δεν προχωράει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η μεταγραφή του Λουκάς Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να «ναυαγεί», με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό διερεύνηση από την FA για παράνομο στοιχηματισμό.

Τα πράγματα με τον Λούκας Πακετά δεν πάνε και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Η Μάντσεστερ Σίτι τον προόριζε για αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε που θα απουσιάσει τους επόμενους μήνες ωστόσο τελικά η μεταγραφή του φέρεται να μην προχωράει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, νέα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Αγγλική Ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ λοιπόν οι έρευνες επικεντρώνονται σε στοιχήματα που έλαβαν μέρος στη Βραζιλιά. Την ίδια ώρα ο Πακετά δηλώνει αθώος και έκπληκτος με αυτές τις κατηγορίες. Όπως ισχυρίζεται η Daily Mail αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχώρησε μέχρι τώρα η μεταγραφή του στους «πολίτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ μηνών από τα γήπεδα λόγω του παράνομου στοιχηματισμού, στον οποίο κρίθηκε ένοχος. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ισχύουν αυτές οι κατηγορίες αλλά και πως θα χειριστεί την περίπτωση του η Γουέστ Χαμ το επόμενο διάστημα.