Προς ναυάγιο η μεταγραφή του Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι

Λούκας Πακετά

i

©Photo by Henry Browne/Getty Images

Προς ναυάγιο η μεταγραφή του Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:46 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 18.08.2023

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η μεταγραφή του Λούκας Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να απομακρύνεται.

Τα πράγματα με τον Λούκας Πακετά δεν πάνε και πολύ καλά για τη Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, δεν υπάρχει και πάρα πολύς χρόνος διαθέσιμος στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. 

Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να «τρέξει» αν δεν θέλει να αφήσει μία τεράστια τρύπα στον χώρο του κέντρου, καθώς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. 

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία, καθώς η Γουέστ Χαμ απέρριψε τη πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι.   

Να θυμίσουμε ότι με την αποχώρηση των Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα) και Ριγιάντ Μάχρεζ η Μάντσεστερ Σίτι είχαν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Βραζιλιάνο διεθνή, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης είχε πει το «ναι», όμως τα «σφυριά» δεν ικανοποιούνταν ούτε με τα 100 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προσφέρει οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης. 

Ο Πακετά εντάχθηκε στη Γουέστ Χαμ μόλις το περασμένο καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε με περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιόν. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ. Ο 25χρονος είναι διεθνής και με την Εθνική Βραζιλίας, με την οποία έχει εννέα τέρματα σε 42 εμφανίσεις.