Νέο παράπονο του Γκουαρδιόλα για το πρόγραμμα της Premier League: «Σας ευχαριστούμε...»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©PrtScr

Νέο παράπονο του Γκουαρδιόλα για το πρόγραμμα της Premier League: «Σας ευχαριστούμε...»

Κώστας Τσιακλής 19:43 - 17.08.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραπονέθηκε εκ νέου για το πρόγραμμα της ομάδας του στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σεβίλλης στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το UEFA Super Cup, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν χαρούμενος μετά τη νέα επιτυχία της ομάδας του ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει και τις αιχμές του για το πρόγραμμα της Premier League.

Η Ελλάδα είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το UEFA Super Cup. Το τρόπαιο διεκδίκησαν η τρεμπλούχος και κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και η νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με σκορ 1-1.

Προφανώς ο Καταλανός τεχνικός ήταν χαρούμενος με την επιτυχία της ομάδας του όμως δεν παρέλειψε να πετάξει και τις αιχμές του στην Premier League για το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα ευχαρίστησε ειρωνικά τη διοργανώτρια περιοχή που όρισε το επόμενο παιχνίδι για Σάββατο και όχι για την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

«Προφανώς αύριο θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. Πρέπει να επανέλθουμε, ούτε μια σταγόνα αλκοόλ απόψε. Θα ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και, ξανά, από την Ελλάδα, ευχαριστούμε Premier League που παίζουμε Σάββατο και όχι Κυριακή ή Δευτέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν ξεκίνησε νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα αφού κέρδισε με 0-3 τη Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί. Οι «πολίτες» τη δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τη Νιούκαστλ, με το παιχνίδι να έχει οριστεί για το Σάββατο (19/08) στις 22:00 το βράδυ.