Πρόβλημα με Τζέιμς στην Τσέλσι

Ρις Τζέιμς

i

Photo by Robin Jones/Getty Images

Πρόβλημα με Τζέιμς στην Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής 17:53 - 18.08.2023

Η Τσέλσι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρις Τζέιμς αφού ο Άγγλος δεξιός μπακ ταλαιπωρείται με νέο τραυματισμό.

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Τσέλσι αφού ο Ρις Τζέιμς ταλαιπωρείται από ένα νέο τραυματισμό. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε πως ο αρχηγός των «μπλε» θα μείνει έξω για μερικές εβδομάδες.

Η Τσέλσι ξεκίνησε με ισοπαλία την εποχή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αφού έμειναν στο 1-1 με τη Λίβερπουλ, στην πρεμιέρα της Premier League. Από αυτό το παιχνίδι, αποχώρησε ως αλλαγή ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος τελικά ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον οπίσθιο μοιριαίο και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε αρχικά ο ίδιος ο σύλλογος αλλά και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. «Είναι μια θλιβερή στιγμή γιατί είναι ο αρχηγός μας και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ήταν αρχηγός μας και ήταν γεμάτος ενέργεια. Θα τον αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Σίγουρα θέλει να είναι ξανά με την ομάδα το συντομότερο δυνατό και σίγουρα θα γίνει πιο δυνατός από ότι ήταν, γιατί με όλη την προσπάθεια του συλλόγου θα τον βοηθήσουμε να γίνει πιο δυνατός από πριν.

Είναι ένας τραυματισμός του μηριαίου. Δεν πρόκειται για λίγες μέρες, ίσως για μερικές εβδομάδες. Το καλό είναι ότι δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τα προβλήματα και να είμαστε σίγουροι ότι όταν αρχίσει να παίζει ξανά θα είναι σε πλήρη φόρμα και πιο δυνατός από ό,τι ήταν πριν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γι' αυτό θα τον αξιολογούμε μέρα με τη μέρα και θα προσπαθούμε να κάνουμε το σχέδιο καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Αντικαταστάτης του Τζέιμς στην ενδεκάδα θα είναι πιθανότατα ο 20χρονος Μάλο Γκούστο. Η Τσέλσι στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Λούτον. Πριν τη διακοπή για εθνικές ομάδες οι «μπλε» θα φιλοξενήσουν και τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.