Η Τσέλσι απέκτησε τον 19χρονο Λάβια αντί 73 εκατ. ευρώ!

Ρομέο Λάβια

i

©ChelseaFC

Η Τσέλσι απέκτησε τον 19χρονο Λάβια αντί 73 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 12:16 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 18.08.2023

Η Τσέλσι επισημοποίησε την απόκτηση του 19χρονου μέσου Ρομέο Λάβια από την Σαουθάμπτον, αντί 73 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε την απόκτηση του αστέρα της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια, σε συμφωνία αξίας 73 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «μπλε» ήθελαν να ενισχύσουν τις επιλογές τους στη μεσαία γραμμή κι έτσι στράφηκαν στον Βέλγο διεθνή χαφ, λίγες μέρες μετά την κατάληψη του Μόϊσες Καϊσέδο.

Ο Λάβια έβαλε την υπογραφή του σε επταετές συμβόλαιο με τους «μπλε» του δυτικού Λονδίνου μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών του εξετάσεων την Πέμπτη (17/08).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην Τσέλσι και είμαι μέρος αυτού του συναρπαστικού έργου. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους νέους συμπαίκτες μου και να φτιάξουμε μια χημεία μαζί για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί», ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.

Υπενθυμίζεται πως για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί έντονα και η Λίβερπουλ, με την οποία οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.