Μπρούνο Φερνάντες για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν λέω όχι»

Μπρούνο Φερνάντες

i

PrtScr

Μπρούνο Φερνάντες για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν λέω όχι»

Κώστας Τόπας 09:24 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 21.08.2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει στη Βραζιλία αργότερα στην καριέρα του, όταν αποφασίσει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έλαβε την αρχηγία στο «Ολντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι από τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ και διαδέχεται τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας για 3,5 χρόνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πρωταγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους» από την άφιξή του τον Ιανουάριο του 2020 από τη Σπόρτινγκ.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως εξετάζει τα μακροπρόθεσμα μελλοντικά σχέδια και σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε στο ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στη Βραζιλία - ένα έθνος που μοιράζεται τη μητρική του πορτογαλική γλώσσα.

«Όποτε μπορώ, το παρακολουθώ, γιατί βρίσκω το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ελκυστικό, με πολλή ποιότητα. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Και νομίζω ότι τώρα, με τους προπονητές που είναι εκεί, δεν αναπτύσσονται μόνο οι Πορτογάλοι, αλλά και οι Βραζιλιάνοι στο τακτικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω για το μακρινό μέλλον, αλλά είναι όπως είπα. Είναι ελκυστικό ποδόσφαιρο, πολύ ενδιαφέρον. Το μόνο πράγμα είναι ότι τα ταξίδια είναι πολύ μεγάλα εκεί στη Βραζιλία. Υπάρχουν πολλές διοργανώσεις, πολλοί σύλλογοι που παίζουν σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, πολύ καλές διοργανώσεις. Δεν λέω όχι, γιατί το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πολύ ελκυστικό και ποτέ δεν ξέρουμε το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο στο ESPN Brasil ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο 28χρονος έχει καθιερωθεί ως ηγέτης για τον σύλλογο του και είναι πάντα παρών στην αρχική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ.  Ο Φερνάντες έχει σκοράρει 64 γκολ και μοιράσει 54 ασίστ σε 187 εμφανίσεις με τη Γιουνάιτεντ και φαίνεται να έχει πολλές ακόμα σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο.