«Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βλαχοδήμος»

Βλαχοδήμος

i

© intime

«Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βλαχοδήμος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:02 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 21.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίστιο Ρομάνο.

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα δεν είναι δεδομένο, καθώς τη Παρασκευή (19/8) ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να τον αφήσει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση των «αετών» με την Εστρέλα Αμαδόρα.

Μάλιστα η σημερινή ανάρτηση (20/8) του έγκριτου δημοσιογράφου Φαμπρίστιο Ρομάνο κάνει λόγο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντιν Χέντερσον είτε στην Νότιγχαμ Φόρεστ είτε στην Κρίσταλ Πάλας.  

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας διεθνής πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και εκτιμά πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνουν κίνηση, προκειμένου να τον αποκτήσουν. 

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κίπερ είναι βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τη περσινή σεζόν, ο Βλαχοδήμος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπενφίκα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019. 

Τον περασμένο Μάρτιο με μια λιτή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μπενφίκα, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκολκίπερ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.