O Μαυροπάνος γίνεται μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Έλληνα - Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Ντίνος Μαυροπάνος

i

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος/© Photo by Alex Grimm/Getty Images

O Μαυροπάνος γίνεται μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Έλληνα - Υπογράφει στη Γουέστ Χαμ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Sportal newsroom 17:32 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 19.08.2023

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Premier League. Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον μονάδων του εξωτερικού. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του έχει συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι και τις Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ. Δημοσίευμα όμως από την Αγγλία έρχεται να βάλει στο κόλπο της διεκδίκησης του ακόμα μία ομάδα της Premier League.

Ο λόγος για την Γουέστ Χαμ, η οποία προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στη Στουτγκάρδη για να κάνει δικό της τον Μαυροπάνο, με την γερμανική ομάδα να είναι έτοιμη να αποδεχθεί την πρόταση των Άγγλων. 

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία, με το Έλληνα αμυντικό να ταξιδεύει τις επόμενες ώρες για το Λονδίνο, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα «σφυριά».

Ο Μαυροπάνος μετράει 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.

Tags: