Ο Μέσι μπορεί να πάρει και το Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©PrtScr

Ο Μέσι μπορεί να πάρει και το Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Ορέστης Καδδάς 13:07 - 18.08.2023

Επίσημη πρόταση στην Ίντερ Μαϊάμι και τον Λιονέλ Μέσι για την συμμετοχή του στο Κόπα Λιμπερταδόρες έκανε ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο του MLS με την Ίντερ Μαϊάμι, μαγεύοντας το κοινό των Ηνωμένων Πολιτειών και στη Νότια Αμερική «ζηλεύουν» αλλά δεν σκοπεύουν να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό γιατί ο Κλαούντιο Τάπια, ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Copa Libertadores της επόμενης χρονιάς. 

Ο Μέσι δείχνει ασταμάτητος απ' όταν πήγε στην Ίντερ Μαϊαμι, έχοντας πετύχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια και ήδη το αμερικάνικο κοινό τον έχει λατρέψει. Έτσι η CONMEBOL, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής, θέλει να εκμεταλλευτεί το brand name και το άστρο του Αργεντίνου, προκειμένου να μεγαλώσει και το δικό της όνομα. Ο τρόπος; Κατέθεσε επίσημη πρόταση δια στόματος του Προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής στην Ίντερ Μαϊάμι για να συμμετάσχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2024.

Οι Σαουδάραβες θέλουν συμμετοχή στο Champions League και είναι έτοιμοι να προτείνουν στην UEFA τη «wild card»
REST OF THE WORLD

15:14 - 17.08.2023

Οι Σαουδάραβες θέλουν συμμετοχή στο Champions League και είναι έτοιμοι να προτείνουν στην UEFA τη «wild card»

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδική Αραβίας θέλει τη συμμετοχή του πρωταθλητή στο Champions League και για αυτόν το λόγο σκέφτεται να προτείνει στην UEFA το σενάριο της «wild card».

Την έγκρισή του φυσικά έχει δώσει και ο Πρόεδρος της CONMEBOL, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος προσπαθεί με τη σειρά να μεγαλώσει το πιο εμπορικό προϊόν της Ηπείρου σε συλλογικό επίπεδο, προσκαλώντας τον Νοτιοαμερικάνο σούπερ σταρ και την παρέα του και ελπίζοντας πως θα πάρει μια θετική απάντηση.