Η «σκιά» του Μέσι που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Η «σκιά» του Μέσι που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:53 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 17.08.2023

Η παρουσία του Μέσι στην Αμερική έχει την... τιμητική της, με την Ίντερ Μαϊάμι να παρέχει στον Αργεντίνο σούπερ σταρ ειδική ασφάλεια που τον προστατεύει σε κάθε του βήμα.

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι στο MLS έχει δώσει... προαγωγή στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ αλλά και στη συνείδηση του κόσμου. Η επιρροή του Αργεντίνου σούπερ σταρ είναι τεράστια κι όπως είναι λογικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Για αυτόν τον λόγο, η Ίντερ Μαϊάμι έχει λάβει τα μέτρα της σε ότι αφορά την προστασία του Pulga.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπέκαμ έχει προσλάβει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γίνει η «σκιά» του 36χρονου ποδοσφαιριστή. Όπως διαπιστώνεται κι από το παρακάτω βίντεο, ο σωματοφύλακας του συλλόγου ακολουθεί κάθε βήμα του Αργεντίνου, μέχρι ο ίδιος να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια. Ωστόσο το πιο αξιοσημείωτο απ΄ όλα είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας ακολουθεί τον Μέσι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας πάνω κάτω κατά τη διάρκεια του ματς.

Η εισβολή των οπαδών μέσα στο χορτάρι με σκοπό να βγάλουν μία φωτογραφία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν κι όχι μόνο αποτελεί συχνό φαινόμενο και ο συγκεκριμένος σωματοφύλακας βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα, με σκοπό να την αποτρέψει.

Η παρουσία του Μέσι στο πρωτάθλημα της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι έχει αλλάξει τα δεδομένα, καθώς πλέον όλα περνάνε από το χέρι του 36χρονου σούπερ σταρ. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα ήταν και η αποχώρηση ενός τερματοφύλακα από τον σύλλογο, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφή του Μέσι και δεν του βγήκε σε... καλό.

Συγκεκριμένα, ο Νικ Μάρσμαν από εδώ και πέρα θα σκέφτεται δύο φορές πριν μιλήσει δημόσια, καθώς η τελευταία φορά που το έκανε του βγήκε ξινή. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, πριν ακόμα καν ο Μέσι ανακοινωθεί από την ομάδα του Μαϊάμι, εξέφρασε την αμφιβολία του για το κατά πόσο ο, πλέον, πρώην σύλλογός του είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις ανάγκες του του Αργεντίνου πρωταθλητή κόσμου.

Ο 32χρόνος Ολλανδός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως : «Δεν νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη για την άφιξη του Λιονέλ Μέσι. Έχουμε ένα προσωρινό γήπεδο, ο κόσμος μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Πηγαίνουμε στο στάδιο χωρίς καμία ασφάλεια».

Αυτό δεν άρεσε φυσικά στη διοίκηση της ομάδας η οποία πήρε την απόφαση να «τελειώσει» το συμβόλαιο του Μάρσμαν, με την απόφασή της όμως να είναι καθόλα νόμιμη, καθώς πατάει πάνω σε κανονισμό του MLS. Συγκεκριμένα, η αμερικανική Λίγκα δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να ακυρώνουν ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή ανά σεζόν. Η ίδια εκμεταλλεύτηκε αυτόν τον κανονισμό προκειμένου να ξεφορτωθεί τον... αθυρόστομο Ολλανδό.