To NBA παρακολουθεί τον Μέσι και ο Κάιλ Κούζμα του έδωσε μία αγκαλιά (vid)
i

printscreen

To NBA παρακολουθεί τον Μέσι και ο Κάιλ Κούζμα του έδωσε μία αγκαλιά (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:01 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 12.08.2023

Ο σταρ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Κάιλ Κούζμα, πήγε να δει τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται με την Ίντερ Μαϊάμι και μετά το τέλος του ματς περίμενε υπομονετικά για να τον χαιρετήσει...

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κλέψει μέρος της λάμψη των παικτών του ΝΒΑ, ειδικά τώρα που στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Η παρουσία του Αργεντίνου στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενος για την Ίντερ Μαϊάμι, έχει μεταφέρει μερικά από τα βλέμματα στο ποδοσφαιρικό χορτάρι. Όχι μόνο των φιλάθλων, αλλά και των παικτών του «μαγικού πλανήτη». 

Ο Κάιλ Κούζμα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για παράδειγμα, περίμενε υπομονετικά στην άκρη του αγωνιστικού χώρου για να συναντήσει τον Αργεντίνο σταρ, ο οποίος μόλις είχε τελειώσει τις υποχρεώσεις του. Έβαλε ένα ακόμα γκολ (το όγδοο σε πέντε αγώνες) βοηθώντας την ομάδα του να νικήσει την Σάρλοτ και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Leagues Cup. 

Ο Μέσι είδε τον... ψηλό από μακριά, με τον οποίο έχουν φιλική σχέση και τον χαιρέτησε πρωτού αποχωρήσει με προορισμό τα αποδυτήρια. Μία χειραψία και μία αγκαλιά, την ώρα που όλοι τριγύρω αποθανάτιζαν τη στιγμή ολοκλήρωσε τη σύντομη συνάντηση και ο Κούζμα λίγο αργότερα ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα την μεγάλη συνάντηση.