Η Τσέλσι θυμίζει... νοσοκομείο
i

©PrtScr

Η Τσέλσι θυμίζει... νοσοκομείο

Ιάσονας Τσίλης 18:24 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 23.08.2023

Πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών έχουν προκύψει για την Τσέλσι, με τη λίστα να είναι μεγάλη και τις απώλειες πολύ σημαντικές, ενώ βρισκόμαστε... μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Τσέλσι, καθώς παρά τη θετική εικόνα και το βαθμό απέναντι στη Λίβερπουλ, ακολούθησε η ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ, που αποτέλεσε... πισωγύρισμα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει ακόμα πιο σημαντικά προβλήματα ενόψει συνέχειας, καθώς η λίστα με τους τραυματίες των «μπλε», είναι αρκετά μεγάλη.

Πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και στο φιλικό με τη Ντόρτμουντ, ο Κρίστοφερ Ενκουνκού αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι απώλειες των Ρις Τζέιμς και Γουέσλεϊ Φοφανά, με τον πρώτο να τραυματίζεται για μια ακόμη φορά, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ και το διάστημα αποκατάστασης του να παραμένει άγνωστο και τον δεύτερο να χάνει όλη τη σεζόν, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στα μέσα Ιουλίου.

Στις απουσίες αυτές, προστίθενται και οι Τσάλομπα, Μπαντιασίλ, Μπρόγια και Μπετινέλι, προκαλώντας... πονοκέφαλο στον Ποτσετίνο και σε όλο τον οργανισμό της Τσέλσι.

Μέσα σε αυτό το ρεσιτάλ ατυχίας για τους «μπλε», ήρθε και ο τελευταίος χρονικά τραυματισμός, αυτός του Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα για να... «δέσει το γλυκό». Ο 19χρονος πέρασε από το ζενίθ στο ναδίρ, καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και χτύπησε στο γόνατο λίγα λεπτά αργότερα, στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ

Την Τρίτη (22/08), πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την ανάρρωση του. 

Γκουαρδιόλα: «Αμα ξοδεύαμε όσα η Τσέλσι θα με σκοτώνατε» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:57 - 19.08.2023

Γκουαρδιόλα: «Αμα ξοδεύαμε όσα η Τσέλσι θα με σκοτώνατε» (vid)

Σε συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα συζήτησε τα πολλά έξοδα της Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός πιστεύει ότι θα «σκοτωνόταν» αν είχε επενδύσει τόσα πολλά με τους Πολίτες την ίδια περίοδο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καλείται να βρει λύσεις άμεσα, πιθανότατα εκ των έσω, ώστε να μην χάσουν οι Λονδρέζοι από νωρίς το τρένο της Ευρώπης και οδηγηθούν σε ένα «σίκουελ» της περσινής σεζόν.