Ο Νούνο Εσπιρίτο ξέσπασε για τον Μπενζεμά: «Αυτά που γράφτηκαν είναι μ@λ$κ#ες» (vid)

Νούνο Εσπιρίτο

i

PrtScr

Ο Νούνο Εσπιρίτο ξέσπασε για τον Μπενζεμά: «Αυτά που γράφτηκαν είναι μ@λ$κ#ες» (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 25.08.2023

Ο Νούνο Εσπιρίτο πήρε θέση για όλα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις σχέσεις του με τον Καρίμ Μπενζεμά, στην Αλ Ιτιχάντ.

Η είδηση ​​που ανέφερε την υποτιθέμενη κακή σχέση μεταξύ του Νούνο Εσπιρίτο και του Καρίμ Μπενζεμά στην καρδιά των αποδυτηρίων της Αλ Ιτιχάντ, έκανε τον Πορτογάλο τεχνικό έξαλλο.

Ακόμη και πριν απαντήσει σε ερωτήσεις, ο Νούνο Εσπιρίτο θέλησε να τοποθετηθεί για τις συγκεκριμένες φήμες, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, καταλήγοντας να διαβεβαιώσει ότι αυτά ήταν «μ@λ$κ#ες».

«Συγγνώμη, αλλά πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις για την ανάλυση του παιχνιδιού... Διάβασα στον Τύπο ότι η σχέση μου με τον Καρίμ δεν ήταν καλή, όποιος με ξέρει ξέρει ότι, φυσικά, αυτό είναι μ@λ$κ#α! Η σχέση μου με όλους τους παίκτες είναι καλή, έχουμε ένα δυνατό γκρουπ, είμαστε ευχαριστημένοι με όλους τους παίκτες, είμαστε χαρούμενοι που ο Καρίμ είναι εδώ μαζί μας. Είναι χαρούμενος στο γήπεδο, μπορείτε να το δείτε, απολαμβάνει να παίζει για την Αλ Ιτιχάντ. Καταλαβαίνω από πού προέρχεται αυτό... αλλά είμαστε ένα δυνατό γκρουπ, ένα πολύ, πολύ δυνατό γκρουπ», διαβεβαίωσε ο Πορτογάλος τεχνικός βάζοντας τέλος σε αυτό το ζήτημα.

Η Αλ Ιτιχάντ από την πλευρά της, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Καρίμ Μπενζεμά να είναι ευδιάθετος και να χαμογελάει στην κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο θέλησε να δείξει ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο και πως ο έμπειρος φορ απολαμβάνει τη θητεία του στην Αλ Ιτιχάντ.