Πάλμα: Αποφασίζει ο Αρης- Προτάσεις απο Σέλτικ και Σαουδική Αραβία

Πάλμα - Άρης

i

©intime

Πάλμα: Αποφασίζει ο Αρης- Προτάσεις απο Σέλτικ και Σαουδική Αραβία

Κρίσιμες ώρες για τον 23χρονο επιθετικό που… ετοιμάζει βαλίτσες. Στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίσει για τις δυο προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν το σήριαλ της μεταγραφής του Λούις Πάλμα σε ομάδα του εξωτερικού. Μετά απο αρκετούς μήνες που το όνομα του 23χρονου παίκτη ενεπλάκη σε πάμπολα σενάρια με πρωταγωνιστές τον ίδιο αλλά και διάφορες ομάδες από το εξωτερικό, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα που τόσο ο Αρης όσο και ο παίκτης θα κληθούν να αποφασίσουν.

Στα χέρια του βρίσκονται δυο επίσημες προτάσεις, με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα η καθεμία. Η μια είναι από τη Σέλτικ όπως αποκάλυψε και η έγκυρη Daily Mail, αναφέροντας ότι η σκοτσέζικη ομάδα προσφέρει στον Αρη ποσό 3.5εκ λιρών, δηλαδή 4εκ ευρώ. Ποσό που δεν φτάνει τα 5εκ ευρώ που είχε θέσει το club, ως τιμή εκκίνησης, αλλά που μπορεί να ανεβεί με τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώπησης που θα διατηρήσει ο Αρης.

Η δεύτερη πρόταση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία και ξεπερνά σε χρήματα αυτή της Σέλτικ, περιλαμβάνοντας επίσης μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης και φθάνει το ποσό των 5εκ ευρώ. Για το λόγο αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντηθεί και με τον παίκτη που δεν έχει εκφράσει μέχρι στιγμής προτίμηση, αλλά σαφώς και έχει λόγο και η όποια απόφαση θα παρθεί από κοινού. Σίγουρα η προοπτική της Σέλτικ που θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγαλύτερη και ίσως προσφέρει αυξημένο αγωνιστικό κίνητρο στον παίκτη, αλλά υπάρχουν και τα πετροδόλαρα από την άλλη, κάτι που ενδέχεται να γείρει την πλάστιγκα. Τις επόμενες ώρες, θα φανεί οριστικά τι μέλει γενέσθαι, με όλα τα δεδομένα να συγκλίνουν ότι ο 23χρονος παίκτης, είναι πιο κοντά απο ποτέ στην πώλησή του και την αποχώρησή του απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα χθες είναι ενδεικτικό ότι ο παίκτης δεν προπονήθηκε με την ΠΑΕ να αναφέρει σε σχετική ερώτηση, ότι ο λόγος ήταν κάποιες ενοχλήσεις. Δεν αποκλείεται όμως ο πραγματικός λόγος να είναι ότι οι συζητήσεις για την πώλησή του βρίσκονται στην τελική ευθεία.