Άρης: Τα νεότερα στο μέτωπο Πάλμα
i

@intime

Άρης: Τα νεότερα στο μέτωπο Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:33 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 23.08.2023

Διάχυτη η αίσθηση ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα παραχωρηθεί τελικά ή όχι ο 23χρονος παίκτης. Ποια είναι τα δεδομένα και ποια απόφαση καλείται να πάρει ο Άρης.

Σε μια καθοριστική καμπή εισέρχεται το θέμα του Πάλμα και της πιθανής αποχώρησής του με μεταγραφή από τον Άρη. Παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του, πριν ακόμη καλά-καλά τελειώσει η προηγούμενη σεζόν, με τους μνηστήρες να… σφάζονται στα πόδια του (Ρέιντζερς, Άντερλεχτ κτλ), ο 23χρονος παίκτης είναι ακόμη κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης. Το αν θα συνεχίσει να είναι θα φανεί το επόμενο διάστημα, με δεδομένο ότι επισήμως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σαββόπουλος στους «Baladeros»: «Έρχονται προτάσεις για τον Πάλμα, δεν αποκλείω να πάει στην ΑΕΚ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:21 - 21.08.2023

Σαββόπουλος στους «Baladeros»: «Έρχονται προτάσεις για τον Πάλμα, δεν αποκλείω να πάει στην ΑΕΚ»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» ότι αναμένονται προτάσεις από το εξωτερικό για τον Λουίς Πάλμα μέσα στις επόμενες μέρες, βάζοντας στο κάδρο και την ΑΕΚ.

Τρεις εβδομάδες και κάτι δηλαδή αν και υπάρχει η αίσθηση ότι το θέμα του Πάλμα θα έχει ξεκαθαρίσει νωρίτερα. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν πολλοί (τουλάχιστον θεωρητικά), τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που συνοδεύτηκαν από τρεις ασιστ του 23χρονου, αποτελούν μια καλή προίκα, και μένει τις επόμενες μέρες να φανούν δυο πράγματα. Πρώτον το επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη και τι θα περιλαμβάνει και δεύτερον ποιες είναι οι προθέσεις του Άρη. Από τα δεδομένα που υπάρχουν με τις συζητήσεις που έχουν γίνει με ομάδες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο (Αγγλία, Βέλγιο, Τουρκία κτλ), υπάρχει η αίσθηση ότι θα… σκάσουν προτάσεις. Όπως επίσης ότι δύσκολα κάποια από αυτές θα φθάσει τα 5εκ ευρώ που είχε θέσει ως τιμή εκκίνησης το club.

Ο παίκτης για αρκετές από τις ομάδες που τον παρακολουθούν ενδελεχώς τους τελευταίους μήνες και έχουν κάνει το scouting report τους, κοστολογείται στα 3-3,5 εκ ευρώ με ένα ποσοστό μεταπώλησης που επιθυμεί να κρατήσει ο Άρης και ποικίλει ανάλογα με την ομάδα και κάποια bonus που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό λίγο παραπάνω. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προτάσεις αυτές, μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις του Άρη. Αν δηλαδή αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη τώρα, έστω και με λιγότερα από τα προσδοκώμενα οφέλη ή τον κρατήσει για ακόμη ένα έτος τουλάχιστον, ποντάροντας ότι με μια ακόμη καλή σεζόν θα ανεβάσει κι άλλο το κασέ του. Στο δεύτερο αυτό ενδεχόμενο που υπάρχει κι αυτό στο τραπέζι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στον παίκτη θα προταθεί μια αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του αφού είναι από τους πιο χαμηλόμισθους (80.000 ευρώ ετησίως).

Βέβαια υπάρχει πάντα και η προοπτική της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα της ΑΕΚ, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει το ενδιαφέρον της αθηναϊκής ομάδας. Με άλλα οικονομικά δεδομένα, τόσο για τον Άρη, όσο και για τον παίκτη. Κοντός ψαλμός αλληλούια μιας και το σήριαλ Πάλμα μοιάζει να οδεύει προς το τέλος του…