Στη Σαουδική Αραβία και ο Μπόνο, ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ (vid)

Γιασίν Μπόνο

i

©Printscreen

Στη Σαουδική Αραβία και ο Μπόνο, ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ (vid)

Ιάσονας Τσίλης 11:11 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 18.08.2023

Τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε ο Γιασίν Μπόνο, με τη Σεβίλλη να καρπώνεται περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετακίνηση του Γιασίν Μπόνο στην Αλ Χιλάλ, ήταν γνωστή εδώ και μέρες, αφού η συμφωνία του παίκτη με την ομάδα της Αραβίας ουσιαστικά ήταν τελειωμένη υπόθεση και οι δύο πλευρές περίμεναν τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, για να πέσουν οι υπογραφές.

Τελικά, το deal έκλεισε και η Σεβίλλη θα λάβει 21 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του τερματοφύλακα της.

Με την περίπτωση του είχαν ασχοληθεί τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, όσο και η Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιάν Ζόμερ. Η «Βασίλισσα» από τη μεριά της προτίμησε τον Κέπα, ενώ η Μπάγερν «υποχώρησε» από τη μάχη, βλέποντας πως η πρόταση της Αλ Χιλάλ ήταν αρκετά καλύτερη.

Ο Μαροκινός θα συναντήσει στην Αλ Χιλάλ, τους Κουλιμπαλί, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες και Νεϊμάρ.

Ο Μπόνο, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σεβίλλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ήταν ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στη La Liga. Πέρσι, κατέκτησε το Europa League με την ομάδα της Ανδαλουσίας, όντας μάλιστα ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού απέναντι στη Ρόμα, αφού πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα και ήταν ο ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος στην Ισπανία, τη σεζόν 2021-22, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα του Μαρόκου με 54 συμμετοχές και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022

Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:38 - 16.08.2023

Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)

Ο Γιασίν Μπόνο όπως όλα δείχνουν διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα της Σεβίλλης και δεν αποκλείεται ο τελικός του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς.

Κράτησε το μηδέν στην εστία του σε τέσσερις αναμετρήσεις, περισσότερες από κάθε άλλον γκολκίπερ στη διοργάνωση και οδήγησε το Μαρόκο στα ημιτελικά, εκεί που αποκλείστηκε από τη Γαλλία.