Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)

Γιασίν Μπόνο

i

©Printscreen

Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)

Ορέστης Καδδάς 17:38 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 16.08.2023

Ο Γιασίν Μπόνο όπως όλα δείχνουν διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα της Σεβίλλης και δεν αποκλείεται ο τελικός του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς.

Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Γιασίν Μπόνο, φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα αφήσει την Ευρώπη για χάρη της Σαουδικής Αραβίας, με τον Μαροκινό να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ. Ο 32χρόνος φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία διάρκειας τριών χρόνων, ενώ η ομάδα του θα καρπωθεί περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Με την περίπτωση του είχαν ασχοληθεί τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, όσο και η Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιάν Ζόμερ. Η «Βασίλισσα» από τη μεριά της προτίμησε τον Κέπα, ενώ η Μπάγερν «υποχώρησε» από τη μάχη, βλέποντας πως η πρόταση της Αλ Χιλάλ ήταν αρκετά καλύτερη. 

Ο Μπόνο βρίσκεται σήμερα (16/8) στην Ελλάδα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς για ακόμη μια φορά η Σεβίλλη ήταν η ομάδα που κατέκτησε το Europa League. Στον τελικό ο Μπόνο έδειξε για μια ακόμα φορά την ικανότητά του στα πέναλτι αποκρούοντας την εκτέλεση του Μαντσίνι. Ικανότητες που τις είχε δείξει σε όλο τον κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και συγκεκριμένα απέναντι στην Ισπανία, όπου έπιασε δύο πέναλτι. 

Είναι σίγουρο πως αν ο τελικός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οδηγηθεί στα πέναλτι, ο Γιασίν Μπόνο θα επιφυλλασει μια ακόμα παράσταση για το ελληνικό και όχι μόνο κοινό και κυρίως ένα αποχαιρετιστήριο δώρο στην ομάδα του. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενόψει και του τελικού Super Cup
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:31 - 15.08.2023

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενόψει και του τελικού Super Cup

Με αφορμή τον αυριανό τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, η ΕΛ.ΑΣ γνωστοποίησε τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν γύρω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μαροκινός βρίσκεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το 2019, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια είναι βασικός κάτω από τα γκολ ποστ.  Στην Αλ Αχλί λαμπρά αστέρια όπως ο Νεϊμάρ, ο Ρούμπεν Νέβες και ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.