Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Απορρίπτουμε προτάσεις χωρίς συζήτηση»

Αλαφούζος - Ιωαννίδης

i

© Intime

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Απορρίπτουμε προτάσεις χωρίς συζήτηση»

Sportal newsroom 16:28 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 17.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν έντονα την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Το ενδιαφέρον ξένων ομάδων αυξάνεται συνεχώς και γύρω από το όνομα του διεθνή επιθετικού υπάρχει ένας... χορός δημοσιευμάτων και εκατομμυρίων.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο είναι διατεθειμένοι να βάλουν τέλος σε κάθε κουβέντα που αφορά τον βασικό επιθετικό της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice με αφορμή τα 116 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως ο Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση. Και ότι ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει κάθε συζήτηση για τον ποδοσφαιριστή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν τον πουλάμε. Έχουμε δεχθεί υψηλή πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη, την οποία απορρίπτουμε χωρίς συζήτηση. Ούτε και ο Φώτης θέλει να φύγει. Δεν είμαστε μία υπανάπτυκτη ποδοσφαιρικά χώρα. Το όνειρό μου είναι να γίνουμε μία απόλυτα ανταγωνιστική ομάδα.

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει ινδάλματα και αστέρια για να μπορούν και νέα παιδιά να έρχονται κοντά στην ομάδα. Δεν είναι δυνατόν οι νέοι ταλαντούχοι παίκτες να φεύγουν από την πατρίδα τους με την πρώτη πρόταση από το εξωτερικό».