Παναθηναϊκός για Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Παναθηναϊκός για Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:34 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 21.05.2024

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως ο Φατίχ Τερίμ συνεχίζει στο πόστο του παρά τον εκτροχιασμό από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι φήμες έχουν πυκνώσει για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ μετά τον εκτροχιασμό του Παναθηναϊκού από τη διεκδίκηση του τίτλου στη Stoiximan Super League, με ορισμένες πληροφορίες να ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να σκέφτεται την απόλυση του Τούρκου εδώ και τώρα.

Στο Διαδίκτυο διακινήθηκαν ονόματα πιθανών προσωρινών αντικαταστατών του Τερίμ. Ανθρώπων οι οποίοι θα αναλάμβαναν ως υπηρεσιακοί μέχρι το τέλος της σεζόν, για να έχει χρόνο ο Αλαφούζος να εντοπίσει τη διάδοχη κατάσταση.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να παρέμβουν και να διαλύσουν τη φημολογία. Με μία λιτή «διαρροή» προς τον Τύπο, από την ΠΑΕ επισημαίνουν εμφατικά πως «για εμάς δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

Με αυτό τον τρόπο στο Τριφύλλι στηρίζουν τον Τερίμ και δεν θέλουν τα σενάρια να επηρεάσουν τον «αυτοκράτορα» από τη δουλειά του στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με τη συζήτηση για νέο τεχνικό τουλάχιστον προς το παρόν, να μην έχει βάση να συνεχιστεί.

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ασφαλώς, ο Αλαφούζος άκουσε πολλές απόψεις για τον περίγυρο του, για να προβεί στην άμεση αντικατάσταση του Τερίμ. Αφού επεξεργάστηκε το ζήτημα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και το ανέλυσε με τους συνεργάτες του, αποφάσισε να μην άρει την εμπιστοσύνη του από τον Τερίμ.

Η στήριξη του Τερίμ σε αυτό το τάιμινγκ δεν αναιρεί τους προβληματισμούς του Αλαφούζου για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι, προκειμένου ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού να κερδίσει χρόνο και να συλλογιστεί καλύτερα τις καταστάσεις.