Στο Κορωπί ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας Βιτσέντζο Μοντέλα – Μίλησε με Τερίμ

Στο Κορωπί ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας Βιτσέντζο Μοντέλα – Μίλησε με Τερίμ

Sportal newsroom 23:15 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 16.05.2024

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και συνομίλησε με τον Φατίχ Τερίμ.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης στη Ρόμα (έπαιξε δέκα χρόνια) αλλά και σε Έμπολι, Τζένοα, Σαμπντόρια, Φούλαμ, ενώ αγωνίστηκε και στην εθνική Ιταλίας, είναι πλέον στον πάγκο της Τουρκίας, εκεί όπου έγραψε ιστορία ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ.

Ο Μοντέλα να σημειωθεί ότι πριν την Τουρκία εργάστηκε ως τεχνικός σε Κατάνια, Ρόμα, Φιορεντίνα, Μίλαν, Σεβίλλη και Άδανα Ντεμίρσπορ.

Με την παρουσία του στην Αθήνα, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Μοντέλα, ο οποίος θα είναι παρών στο Euro 2024 με την Τουρκία, είδε την προπόνηση και συνομίλησε με τον Τερίμ, αλλά και τον Τούρκο διεθνή στόπερ του «τριφυλλιού», τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Είχε επίσης πηγαδάκι με τους Βίτορ Ούγκο και Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι.

Στη συνέχεια προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, όπου έγραψε:

«Ξεκίνησα την εβδομάδα με μια επίσκεψη στην Αθήνα και στον καλό μου φίλο και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ που είναι κόουτς στον Παναθηναϊκό τώρα. Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.

Προφανώς βρέθηκα με τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας Σαμέτ Ακαϊντίν που παίζει στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησα και την προπόνηση του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συνάντησα επίσης τον Ντραγκόφσκι και τον Ούγκο, τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη Φιορεντίνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τερίμ και τον Παναθηναϊκό για την θερμή φιλοξενία τους».

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Δείτε την ανάρτηση του Μοντέλα.