Διαχείριση κλίματος και προφύλαξη για τους επιβαρυμένους από τον Τερίμ

Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Διαχείριση κλίματος και προφύλαξη για τους επιβαρυμένους από τον Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 17.05.2024

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού πραγματοποιούνται σε μία δύσκολη συγκυρία, με τον Φατίχ Τερίμ να μην έχει παρέμβει μέχρι σήμερα μετά την ήττα από τον Άρη.

Με τις φήμες για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ να διαδίδονται και συχνά να είναι αντιφατικές μεταξύ τους, οι παίκτες προπονούνται στο «Γεώργιος Καλαφάτης» σε κλίμα κατήφειας και απογοήτευσης.

Ο Τερίμ δεν έχει επιδιώξει να μιλήσει για την ήττα από τον Άρη και την κακή απόδοση των «πράσινων», επιθυμώντας να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Ο Τούρκος μοιάζει περισσότερο να διαχειρίζεται την κατάσταση, παρά να εμπλέκεται προς το παρόν σε μία προσπάθεια ανασύνταξης.

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στην προκειμένη, ο Τερίμ λειτουργεί με τη θεωρία πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και αφήνει τους ποδοσφαιριστές να ηρεμήσουν. Για να επέμβει ο ίδιος μετά το Πάσχα, αφού θα έχει μεσολαβήσει το τετραήμερο ρεπό.

Τη Μεγάλη Τρίτη, οι Μπακασέτας, Τσέριν και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες του, επειδή έχουν υπέρμετρη κόπωση και θα έχει ειδική μεταχείριση. Ο Μπερνάρ νιώθει καλύτερα, αλλά επειδή ο επόμενος αγώνας αργεί, δεν θα βιαστεί να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη Μεγάλη Τρίτη: «Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Τρίτη. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησε παιχνίδι. 

Αποφόρτιση έκαναν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Τσέριν, ατομικό οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»