Άλβες: «Γράψαμε ιστορία, είχαμε τα χαρακτηριστικά των σπουδαίων πρωταθλητών»
i

Μπρούνο Άλβες/©intime

Άλβες: «Γράψαμε ιστορία, είχαμε τα χαρακτηριστικά των σπουδαίων πρωταθλητών»

Κώστας Τσίλης 18:33 - 25.05.2023

Στην πρώτη του σεζόν ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Άλβες κατέκτησε το νταμπλ και έγραψε για όλα εκείνα τα στοιχεία που οδήγησαν σ' αυτή την επιτυχία

Ο Μπρούνο Άλβες έχει πάρει πρωτάθλημα και Champions League με την Πόρτο. Έχει κατακτήσει ακόμα και Euro με την εθνική Πορτογαλίας. Όμως αυτό που έζησε στην πρώτη του σεζόν ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Και η ανάρτηση του Άλβες μετά την κατάκτηση και του κυπέλλου, ενδεικτική.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα λύτρωσε τέσσερις γενιές και φτιάχνει τις επόμενες
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

12:50 - 25.05.2023

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα λύτρωσε τέσσερις γενιές και φτιάχνει τις επόμενες

Η ΑΕΚ πήρε ξανά το νταμπλ ως η καλύτερη ομάδα με τον καλύτερο προπονητή και αυτό λυτρώνει γενιές οπαδών που το περίμεναν για 4,5 δεκαετίες και βάζει τις βάσεις για να φτιαχτούν οι επόμενες. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

«Ένας από τους καλύτερους τελικούς που θα μπορούσα να παρίσταμαι και η νίκη με παίκτη λιγότερο το κάνει ακόμη πιο σπέσιαλ και πολύτιμο το γεγονός πως γράψαμε ιστορία, κερδίζοντας το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Ήταν όλα εκεί, ενέργεια, αυτοθυσία, αφοσίωση, χαρακτήρας, αμοιβαία βοήθεια, πάθος, φιλοδοξία και προσπάθεια.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οι σπουδαίοι πρωταθλητές και τα έχουμε και εμείς. Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος, οπότε ευχαριστώ την ΑΕΚ, τον κύριο Πρόεδρο, την οικογένεια της ΑΕΚ, τον προπονητή, όλο το staff, τους παίκτες, τα μέλη της διοίκησης, όλους τους οπαδούς, όλα τα μέλη του συλλόγου και αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα, που βοήθησαν να τα καταφέρουμε».