«Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος/©Intime

«Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:20 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 25.04.2024

Δημοσίευμα της «A Bola» τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που βρίσκεται στην ομάδα με μορφή δανεισμού.

Η σεζόν πλησιάζει προς το φινάλε της και αρκετές ομάδες καλούνται να διαχειριστούν το υπάρχον ρόστερ τους. Ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως θα χτίσει την επόμενη χρονιά του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του.

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από τις αφίξεις θα κληθεί να διαχειριστεί και τις αναχωρήσεις, με τις υποθέσεις δανεικών να είναι αρκετές. Μία από αυτές είναι και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη συγκεκριμένη μορφή στους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων υπάρχει και η οψιόν αγοράς, η οποία αγγίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Sold out το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
CONFERENCE LEAGUE

15:37 - 25.04.2024

Sold out το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει για ακόμα φορά τη φετινή χρονιά δυναμικό παρών, αφού η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε Sold out για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «Α Bola», οι Πειραιώτες είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν την οψιόν αυτή και να κάνουν δικό τους τον νεαρό μέσο. «Δεν αποκλείεται οι Έλληνες τελικά να προχωρήσουν στην αγορά του ποδοσφαιριστή» έγραψε μεταξύ άλλων το Μέσο από την Πορτογαλία.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με τη μεταγραφή τότε να προκαλεί μεγάλη συζήτηση. Ο Έλληνας μέσος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2022 για λογαριασμό της Σπόρτινγκ. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο έως ότου τελικά να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες το 2023.

Με τα «ερυθρόλευκα» ο 22χρονος χαφ έχει αγωνιστεί συνολικά 1255 λεπτά, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του σε 30 παιχνίδια. Ο ίδιος έχει πετύχει συνολικά δύο γκολ, τα οποία αμφότερα ήταν ξεχωριστής σημασίας για τον μέσο. Το ένα ήρθε κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, μέσα στη Λεωφόρο και αφορούσε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Το δεύτερο ήρθε το καλοκαίρι, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του.

Ενώ το παιχνίδι με τη Γκενκ, για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, όδευε προς παράταση, ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα που οδήγησε την ομάδα του στα playoffs της διοργάνωσης. Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έμεινε εκτός αποστολής.